Domů Zboží Od Dagmar Jelínková

DOTEK KOLIBŘÍKA - křišťál

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dagmar Jelínková

Katalogové č.: 8536683
Zobrazení: 526x
Vloženo: 16.5.2017
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

DOTEK KOLIBŘÍKA je název limitované kolekce menších šátků značky Dagmaar, inspirováné nádherou nejmenšího ptáčka na světě.

Motiv vyjadřuje lehkost, svobodu a bezstarostnost...

Aztékové nosili talisman vytvořený z kusu kolibříka, který symbolizoval sílu a energii. I šátek s Kolibříky může být Vaším tajuplným talismanem…

Některé ženy dávají přednost menšímu šátku. Buď ho volí jako ozdobu ke košili, tričku, sportovnímu looku, nebo protože se jim prostě jednodušeji váže. V šátcích se skrývá hravost, stačí jen popustit uzdu fantazie. Můžete ho uvázat na sto různých způsobů, nebo po vzoru Francouzek na kabelku či do vlasů. 

"RODÍ SE JAKO DPLNĚK, NOSÍ SE JAKO ŠPERK". Když nevíte, jakým šperkem doplnit celkový vzhled, hedvábný šátek se vám bude skvěle hodit. Limitované kolekce šátků o velikosti mezi 60 - 70 cm je vytvořena právě pro Vás, každý kus je originál a má vždy dva okraje s linkou a dva bez linky - pro ještě větší variabilitu uvázání a výsledného vzhledu. Na každém šátku je logo Dagmaar.

Kolekce je vyrobena náročnou technologií malosériového ručního sítotisku na 100% hedvábí vyjímečné kvality twil. Tento profesionální způsob výroby u nás, pokud vím, nikdo na své autorské kolekce v této oblasti nepoužívá (jedná se o soutisk šesti barev-každá barva se tiskne zvlášť).

Mám ambici být českou "HERMÉS" s šátky, které pohladí na srdci i na šíji a odliší svou nositelku od běžné produkce.
Šátky jsou nepostradatelným módním doplňkem v kterémkoli ročním období, který rozsvítí a ozvláštní Váš outfit.

VELIKOST ŠÁTKU: mezi 60 - 70 cm

MATERIÁL: 100% hedvábí - twill

OBŠITÍ: ručně

Okraje šátků jsou začištěny specielním ručním stehem tzv. ruličkou. Říká se, že: "Bůh je v detailu". A tím luxusním detailem je právě ruční začištění okraje šátků. Ojedinělý šperk vyžaduje ruční zpracování.

Tato náročná práce je již započítána v ceně šátku.

Doporučuji běžné ruční praní a žehlení za vlhka. Návod údržby šátku je přiložen v zásilce.

Šátky jsou  zabaleny v originální Tyvek obálce Dagmaar a zasílány jako cenné psaní. Futuristický materiál Tyvek® evokuje hedvábný omak, je nezničitelný a voděodolný.

Budete-li si přát šátek zabalit jako dárek, můžete si vybrat mezi dvěma autorskými  dárkovými krabičkami Dagmaar. Přidejte si prosím ve zboží zvolenou krabičku do objednávky - viz moje kategorie KRABIČKY. Budete-li si přát do krabičky vložit i vzkaz pro obdarovanou, napište mi jeho znění prosím do zprávy.

Krabičku-kabelku DESIGN BAG posílám s šátkem rozloženou v jedné zásilce, a její složení je velmi jednoduché (viz návod).

Luxusní autorská krabička z papíru DE LUXE je určena k noblesnímu zabalení šátku včetně hedvábného papíru uvnitř a může sloužit i k běžnému ukládání Vašeho šátku do šatníku.

"Šátek Dagmaar - elegance, která neztrácí hodnotu"

 

 

 

 

 

 

 

Menu
--