Domů Zboží Od Metudka

drátované srdce s minerály

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Metudka

Katalogové č.: 9457344
Zobrazení: 116x
Vloženo: 5.4.2018
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Drátovaný obal srdce naplněný citrínem,křišťálem, růženínem a kalcitem

srdce je 11 cm široké + řetízek s háčkem o délce 47 cm

srdce lze otevřít a naplnit např.sušenými květy, uzavřeno je drátovaným očkem

minerály jsou velké, v surovém stavu - tehdy je jejich síla nějvětší, velikost 3,5 - 5,5 cm

CITRÍN -

- náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii.

Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie, negativní emoce či deprese nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry - zejména solar plexus, aktivuje  činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině,  napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost - zejména na kritiku okolí.

Nikdy nepotřebuje čištění!

Léčebné využití: obnova ztracených sil a energie, blahodárně působí na deprese a také na chronický únavový syndrom, povzbuzuje trávení, slezinu a slinivku břišní, zažehnává infekce v ledvinách a močovém měchýři, pomáhá při očních problémech, podporuje krevní oběh, udržuje v rovnováze činnost štítné žlázy. Posiluje nervy, pomáhá zbavit se všeho škodlivého, příznivě působí při zácpě a zabírá na celulitidu. Působí na problémy při menstruaci a symptomy menopauzy, kdy uvádí do rovnováhy jednotlivé hormony a zahání únavu.

.......................................

RŮŽENÍN ...

Už od časů antiky je oblíbeným materiálem na glyptiku (vyžezávání), hojně ho používají také novodobí léčitelé, kteří mu přisuzují schopnost vyzařovat všeobjímající lásku. Přiložením na tělo lze prý léčit citové strádání.

RŮŽENÍN - je kámen dobra, zdraví a lásky. Podporuje fantazii a tvořivost. Uklidňuje a posiluje srdce. Pomáhá při nespavosti. Má příznivé účinky na neplodnost. Je velmi užitečný při poruchách krvetvorby, anémie a leukémie.

....................

KALCIT ...

Podporuje intelektové schopnosti nositele, činorodost, bystří smysly a posiluje paměť, pomáhá odstraňovat předsudky, podporuje intuici, rychlý úsudek, tiší neklid, zlost a vztek, posiluje sebevědomí, podporuje komunikativnost.
Posiluje kosti a léčí jejich onemocnění a onemocnění kloubů, urychluje hojení zlomenin, léčí problémy pleti a kůže všeobecně, reguluje činnost srdce, mírní žaludeční a střevní problémy, posiluje nehty a zubní sklovinu, mírní křeče, tlumí nevolnosti. Pomáhá srážet horečky, horkokrevnost, hojí popáleniny, reguluje krevní tlak, je využíván i při léčbě onemocnění štítné žlázy a souvisejících problémů.
Čištění a nabíjení:
Nabíjí se na denním světle, ale ne na přímém slunci.

....

Křišťál - očišťuje duši a posiluje strukturalizaci celého těla. Má kladný vliv na posilování životního partnerství. Mírní bolesti, především nervového původu. Urychluje léčení popálenin a kožních nemocí. Zeslabuje působení ultrafialového záření, elekronického smogu, rentgenových a radioaktivních paprsků, patogenních zón. Pomáhá při vnitřních, srdečních a nervových potížích. Jeho hlavním přínosem je schopnost očišťovat ústrojí krevního oběhu od všech škodlivin způsobených kouřením, konzumací alkoholu, tučných jídel, nedostatkem pohybu a stresy. Tím brání vzniku arterosklerózy, infarktu, anginy pectoris. Příznivý účinek má i při léčení očních chorob. Významné je i jeho použití na ochranu prostor před negativní energií.

..

drát je ošetřen, návod na údržbu přiložen

...

metudka

    Menu
    --