Domů Zboží Od Elodea

Duhové chrastítko pro miminko

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený255 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Elodea

Katalogové č.: 3978019
Zobrazení: 628x
Vloženo: 10.6.2013
Počet srdcí: 132x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hračka z přírodních materiálů pro miminko - v jemných duhových barvách s rolničkami.

Lze ji zavěsit nad kolébku, postýlku či kočárek. Na děťátko působí harmonie barev uspořádaných tak, jak přirozeně přechází jeden tón v druhý. Když po nich natáhne ručičku, setká se s měkkou vlnou a pevným dřevem.. a lehounce zacinká.

Když korálky maminka sváže, promění se v chrastítko (které lze každým dalším svázáním tvarovat).

Dřevěné korálky jsou vyrobeny z buku v místní Jizersko-horské továrně na dřevěné hračky. 

Vlněné korálky byly vyrobeny v chráněné dílně při biodynamickém statku. Kuličky nejsou všechny úplně stejně velké.. je to ruční práce a je vidět, že každá kulička má svůj vlastní příběh o tom jak přišla na svět:-)

Korálky jsou navlečeny na kůžičce 1 m dlouhé (z toho navlečené korálky měří celkem 40 cm). Jednotlivé korálky mají průměr cca 2 cm.

______________________________________________________________

TESTOVÁNO VLASTNÍMI DĚTMI

Ve věku 0 - 6 měsíců bylo toto chrastítko jednoznačně nejoblíbenější hračkou! Nejprve se mé miminko na ni dívalo, když byla zavěšena v kolébce (a při houpání jemňounce cinkala). Když byla zavěšena na hrazdičce, tak do ni dětátko nadšeně vztahovalo své ručky a radovalo se ze zacinkání při úspěšném dotyku. A když se synek posadil, tak si chrastítkem bouchal o zem a užíval si svou sílu a zvuky, které dokázal "vlastnoručně" vytvořit. No a když začal lézt, tak chrastítko při tom držel v ruce a tahal jej za sebou jako tahací hračku... A mě od tří měsíců mi tato hračka pomáhala udržet jej na zádech při přebalování:-)

_______________________________________________________________

PÉČE A ÚDRŽBA

Tato hračka nepotřebuje prakticky žádnou péči. Vlněný filc díky obsaženému lanolinu odolává nečistotám. A jen v případě nějaké nehody (ublinknutí miminka či upadnutí chrastítka do bláta), je možné hračku opláchnout pod tekoucí vlažnou vodou. A nechat uschnou na teplém a vzdušném místě.

    Menu
    --