Domů Zboží Od Dara bags

Effie no.44 / Celokoženková

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 10021207
Zobrazení: 85x
Vloženo: 1.11.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Příběh

„Můžeš nám říct, kde jsi byla? Už to skoro začíná!“ rozčílila se na ni Pavla. „Měla jsem rande,“ sykla Markéta drzou odpověď celá ufuněná, jen co se opatrně protáhla kolem Pavliných nohou. „Cožejsiměla?“ vyhrkla ze sebe Jana. „Rande, jen rychlou večeři,“ šeptla už trochu klidněji. Celá udýchaná se posadila na jediné volné sedadlo v celém kině. „Já měla rande. Nemůžu tomu uvěřit - já měla rande,“ zopakovala znovu polohlasně. „Dámo, já vám gratuluji, ale už mlčte,“ houknul na ní cizí chlap z řady před ní. „No jo, pardón, omlouvám se!“ Markéta si vzala na klín svou novou kabelku Effie od Dara bags a zasněným pohledem polaskala stříbrné plátno.

Popis zboží

Effie. Milá a příjemná společnice pro dny všední i sváteční. Minimalistická kabelka doplněná nonšalantním koženkovým provázkem. Klasický střih v rozpustilém provedení, přesně taková je naše taška Effie. Báječná k sukni, kabátu, kostýmku, kalhotám i k teniskám.

Kabelku Effie jsme připravili pro moderní ženu, která potřebuje pohodlnou tašku do práce i na večerní akci, aniž by musela náročně střídat kabelky.

Objemný prostor kabelky je pečlivě vypodšívkován a rozdělen třemi nakládanými kapsami a vnitřní bezpečnostní kapsičkou na zip s poutkem na klíče. Další kapsa se nachází na zadní straně tašky, rovněž se zapínáním na zipový uzávěr.

Vstup do brašny je spolehlivě chráněn zipem. Pohodlná držátka umožňují nosit kabelku přes rameno či v ruce. Kabelku Effie si jednoduše zamilujete!

Materiál

100% polyester, koženka, obecný kov

Parametry

Výška 28 cm
Šířka 42 cm
Hloubka 11 cm
Délka držátek 62 cm
Vnitřní vstup 41 cm
Šíře dna 40 cm
Formát A4 ANO
Maximální nosnost 3 kg

Menu
--