Domů Zboží Od Léčivé šperky

Elegantní nákotníček tvořivosti

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 5174419
Zobrazení: 30x
Vloženo: 26.5.2014
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Nákotníček vytvořený z tromlovaných zlomků oranžového karneolu a nerfitu. Doplněný komponenty z běžného kovu, navlečený na lanku.

Nákotníček podpoří nejen vaší tvořivost a kreativitu, ale také Vám pročistí organismus.

Šperk čistíme pod proudem čisté vody a nabíjíme nejlépe s křišťálem na nepřímém slunci co nejdéle.

Rozměry: obvod 26,5 cm

Karneol svými teplými tóny symbolizuje vitální činorodou  energii Země. Probouzí v nás již často potlačené vědomí sounáležitosti s jejími neměnnými zákony a přírodními ději , s nimiž jsme trvale spojeni. Naše myšlenky jsou takto prohřáty ohledem, pozorností, pochopením a spoluúčastí k okolí, prostředí, které nás na každém kroku obklopuje. Karneol nás vede vědomě prožívat každý okamžik života, učí nás pozitivně naplnit původní smysl našeho poslání na Zemi. Proto jeho vibrace pomáhá zejména těm, kteří svým těkavým a nesoustředěným duchem jen přešlapují na místě a libují si v nečinnosti, kteří jsou všem jen přítěží a nejsou schopni si nalézt nějaké uplatnění, určit si životní směr. Karneol, jeho vitální energie v nás probouzí tvořivost, kreativitu, schopnost proměnit nově získané poznatky ve skutečnost, aktivně cítit, myslet a jednat, aktivně žít. Zdravotně karneol pomáhá při křečových žilách, otravách krve, vnějším krvácení, revmatismu a stabilizuje krevní oběh.

Karneol spadá do čakry sakrální

Nefritové přeměty a šperky nacházíme v poměrně hojném počtu při archeologických vykopávkách. Původní obyvatelé amerického kontinentu jej používali jednak k výrobě ozdobných a kultovných předmětů a nástrojů, jednak jako léku na ledvinové choroby. Byl velmi ctěn  v Babylónu a ve staré Číně, kde se používal při náboženských obřadech. Dost často dochází k záměně s jadeitem a mají i podobné léčbné vlastnosti. Nefrit je podstatně běžnější než jadeit, to mu však neubírá na kráse a léčivých  vlastnostech. Těžiště jeho schopností leží zejména ve zdravotní oblasti: léčí nedostatečnou funkci a záněty ledvin, včetně jejich chronických poruch, pročišťuje močové cesty a močový měchýř a uvolňuje písek  a kameny. Nefrit můžeme pokládat pro zvýšení účinku přímo na ohrožené místo. Celkově pomáhá našemu organismu zbavovat se jedů a škodlivých splodin. Položen na srdeční čakře stimuluje funkci srdce, na čakře hrdla brzlík a na pupeční čakře peristaltiku střev. V psychické oblasti zabraňuje agresivním sklonům, tlumí přepjaté  emoce, tiší duševní napjetí, zjitřenost a žal. Vede nás po cestě harmonie, vyrovnanosti a vnitřního míru.

Nefrit spadá do čakry srdce, srdečního centra

Čerpáno z: Josef Pavel Kreperát, Skrytá moc drahých kamenů, Granit

Menu
--