Domů Zboží Od Léčivé šperky

Elegantní nákotníček života

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 5174456
Zobrazení: 56x
Vloženo: 26.5.2014
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Vytvořeno z červeného jaspisu - kapek a olivek, a tygřího oka - tromlovaných zlomků.

Rozměry: 26 cm

Jaspis červený je nositelem životodárné energie. Jeho zemitá barva aktivuje naší vůli, odvahu a vytrvalost. Podle starých podání byl označován za matku všech kamenů, zprostředkovávající elementární sílu, moudrost a trpělivou, vše chápajcí lásku země. Jeho prostá, hutná vibrace, očistná energie, nás vede k nezištnosti a skromnosti, soucitu, pochopení a trpělivosti, podporuje přirozenou touhu činit dobro. Červený jaspis má širokou škálu léčebných vlastností. V centru srdce posiluje krevní oběh, v pupečním centru a v centru vitality, nejlépe společně s křišťálem a magnezitem, léčí žaludeční a zažívací potíže, ulehčuje při nadýmání a zácpě. Jinak rovněž aktivuje činnost jater, žlučníku, sleziny a slinivky břišní. V centru vitality a přímo na postižených místech ovlivňuje léčbu ledvin a močového měchýře, usnadňuje vyplavování  ledvinových písků a kamenů. A nakonec v centru základu aktivuje sexuální pud a léčí problémy potence a plodnosti. Pomáhá při nepravidelné menstruaci a podporuje rychlý, nekomplikovaný porod. Pozitivně ovlivňuje stavbu krve, tiší krvácení a pomáhá při hemeroidech. Podle tradice je účinným prostředkem i při epileptických záchvatech a dně.

Tygří oko pochází ze sokolího oka, které prošlo částečnou pseudomorfózou krokydolitu v křemennou hmotu při zachování vláknité struktury. Limonit způsobuje jeho zlatistou barvu. Ve starém Řecku byl ctěn jako kámen radosti a duševní rovnováhy.

Učí nás otevřenosti a aktivnímu pohledu na svět a ukazuje nám, že celý koloběh života je v neustálém pohybu a proměně. Posiluje vůli a koncentraci, tiší nervy, zahání černé myšlenky a pocit beznaděje. Učí nás rovnováze a samostatnému rozhodování. Pomáhá při těžkých duševních chorobách jako je schizofrenie, paranoia a neovladatelné jednání. Dále aktivuje pohybové centrum vegetativního nervového systému, reguluje látkovou výměnu, podporuje funkci jater a pomáhá při hepatitidě.

čerpáno z knihy: Skrytá moc drahých kamenů od Josef Pavel Kreperát nakladatelství Granit

Menu
--