Domů Zboží Od PARROT

ELEVATION BAG no. 001- PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1830170
Zobrazení: 16x
Vloženo: 6.7.2011
Počet srdcí: 64x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Kabelka ELEVATION BAG no. 001 je látková, středně velká kabelka z nové kolekce LUCKY BAGS.  

Technický popis: /nuda i pro mě, ale musí to být/ kabelka ELEVATION BAG no.001 je ušitá z velmi kvalitní, rustikální, nopkované textílie v cihlové barvě. Svrchový materiál je směs bavlny a plyamidu v hrubé plátnové vazbě. Přední díl i zadní díl je zdoben aplikací proužkovaných pásků ve třech barvách. Přes celý přední díl je velká kapsa zapínaná v horním okraji na tři mosazné druky. Pro větší pevnost je kabelka celoplošně podlepená - pěkně udrží svůj tvar a styl i po dlouhé době užívání. Vnější zapínání je zapuštěné na kostěný zip modré barvy s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Střih vlastní PARROT, horní okraj je tvarovaný do oblouku. Kbelka je vypodšívkovaná 100% bavlněnou, popelínovou podšívkou okrové barvy. Uvnitř opravdu velká, zipová kapsa na Vaše tajnosti a nezbytnosti z pruhované textílie + malá kapsa na mobil. Ucho je ze základní proužkované látky, zapraveno bavlněnou portou. Přišité přes niklové průchodky a regulátor délky. Kabelka je oboustranná, tedy zdobená z obou stran a tak je určená pro leváky i praváky.

Další kabelky velmi podobného střihu PARROT - ELEVATION BAG naleznete zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=121725

+++++jediný kus v tomto provedení ++++ ....velikost M.........

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 pohodlně na výšku. Výška přední cca 34 cm, boční 37, spodní šíře 27 cm, horní šíře shodně 27 cm, hloubka cca 7 cm, délka ucha nastavitelná až 125 cm.

Užití:  krásná i praktická, oboustraná kabelka sportovního střihu, je velmi pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu materiálu a pečlivé vypracování. Krásně drží tvar, tak jak vidíte na fotografii.

FOTO: Bohužel jsem lepší švadlena než fotograf, takže až Vám kabelka přijde domů, budete překvapena kvalitou, vypracováním a celkovým dojmem...neumím to prostě zachytit na fotografiii, ale snažím se......viz moje hodnocení....

//www.fler.cz/hodnoceni?uid=89538

Údržba: praní pouze v ruce, 30-40 stupňů, neždímat, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušice!!! Opatřeno pracími symboly dle normy ISO 2001. Žehlení běžně napařovačkou na nižší stupeň.  

Made by PARROT since 1989 - respektujte prosím autorská práva, děkuji.

    Menu
    --