Domů Zboží Od PARROT

EMERALD - SECESE * A. MUCHA * no.12. PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 8050994
Zobrazení: 42x
Vloženo: 2.12.2016
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Na obrázku je Muchova kolorovaná litografie "EMERALD" 1898

Kabelka ART NOUVEAU - SECESE * Alphonse Muchy je inspirovaná českou secesí, je určená pro milovnice toho vyjměčného českého malíře a náročnou jemnou zákaznici, jenž ocení originalitu, vysokou kvalitu provedení a autorský design. 

Originální kabelka je z kolekce koženkových RETRO kabelek s použitím motivů secese. Máte rádi G. Klimta, A. Muchu, Egona Shileho a Henri De Toulouse Lautrec .... tak tady je jeden kousek přímo pro Vás :)

Ilustrační foto velikosti kabelky *** modelka GABI  170 cm ***

Brožová kytka - Kanzashi  - PARROT(R)

******

Pro zájemce na zakázku **** mohu vyrobit podobnou kabelku s Vaším vlastním motivem * vyobrazením * fotografií * retro fotografií * scenérie * cokoli *** vše ve formátu cca A4 a Vámi dodaného motivu *** výroba cca 2 týdny od dodání Vašeho obrázku poštou :)

****** 

Technický popis: Kabelka je ušitá a kombinovaná z kvalitních vícebarevných eco kůží / koženek nejvyšší kvality /čalounických/ popřípadě doladěná rustikálními textíliemi hrubší vazby.   

Přední díl:   je tvořen převážně souvislým panelem, velikost panelu je cca A4, panel je zataven do nepromokavé pevné vinylové fólie. Na tento panel je rafinovaně našitý zbytek kabelky. Kabeka je proto velmi pevná, a odšitím spodních rožků tvoří plastický tvar 3D.  Kabelku zdobí aplikace seceního květu popř. ozdobné poutko s mosazným polokroužkem. Kabelka pojme FA4 i menší notebook, snese taktéž vysokou zátěž /učebnice i knihy/

!!! Tento způsob kombinace zataveného panelu /fólie/vinylu/ a koženky či látky je můj vlastní nápad PARROT, proto prosím nekopírujte tuto techniku a styl. Děkuji !!

Zadní díl je hladký - zdobený aplikací, nebo horizontálně členěný. Všechny díly jsou celoplošně 2x podlepeny na fixačním lisu, pro vyšší pevnost a držení stále stejného tvaru.

Podšívka BA/ Pad, uvnitř velká, nakládaná kapsa zavíraná na kostěný zip, plus menší kapsa na mobil nebo doklady.

Zapínání je zapuštěné - vždy našité na koženkový nosič zipu - uzavírání na kvalitní zip české výroby WICO Děčín, ukončený textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Horní okraj je obloukově tvarovaný. 

Ucho je 100 % POP, šíře 5 cm, šíři jsem volila záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene. Uch je našité přes niklové průchodky a regulátor délky. Délka až 60 - 130 cm, tzv. cross body.

Další kabelky velmi podobného střihu a stejné edice SECESE PARROT - ELEVATION BAG naleznete tady tu.

Rozměry: Výška boční 39, cm, přední výška 36, spodní šíře 28, horní šíře 31, hloubka vespod 11 cm, délka popruhu 60 - 130 cm. Kabelka pojme FA4 i menší notebook.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlovou vodou, nechat volně uschnout, nežehlit!!! není to potřeba. Nesušit v sušičce, na přímem teple nebo radiátoru. Fóliový panel prosím nepřekládat a nežehlit

Made by PARROT since 1989

Moje hodnocení naleznete zde: https://www.fler.cz/hodnoceni?uid=89538

Zajímavost: Secese (francouzsky art nouveau [a:r nuvo:], anglicky Modernstyle, německy Jugendstil) je jedním z uměleckých stylů přelomu 19. a 20. století (období označovaného jako fin de sicle). Podle některých názorů je posledním z univerzálních mezinárodních výtvarných slohů, jemuž se podařilo vtisknout svůj umělecký řád všem projevům a věcem moderního života. Vytvořila módu a životní styl na konci 19. a začátku 20. století, ať již vystupovala pod různými jmény v různých zemích. Těžiště secese neleží ve vysokém umění, v malbě a sochařství, ale v dekoraci a užitém umění.

Tento umělecký styl se objevil v Evropě a ve Spojených státech po polovině 19. století a plně se rozvinul kolem roku 1900. Název secese (něm. Sezession, z latinského secessio odštěpení) pochází od uměleckých spolků, které se v Berlíně (1891), v Mnichově (1892) a zejména ve Vídni (Wiener Sezession, 1896) oddělily od konservativních akademií. Secese vznikala v době, kdy průmyslový brak začal pronikat do všech oblastí života a jako reakce proti průmyslové civilizaci, reakce, která se dovolávala návratu k řemeslné výrobě, považované za lék proti ošklivosti. Zdroj: Wikipedie.com

:))  Tedy něco, jako tady na Fléru, origilály vymykající se šedivosti stánků :))

 

Menu
--