Domů Zboží Od ErmaBe

EMILY šaty / noční košilka len - vřesová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 11054373
Zobrazení: 1095x
Vloženo: 19.11.2019
Počet srdcí: 62x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Pro lepší kvalitu zobrazení prosím rozklikněte fotografie do plné velikosti.

Tento střih lze ušít na Vaše přání ve velikostech 36 - 42 také z dalších barev jednobarevných nebo drobně proužkovaných materiálů z Atelieru Terej v lehčí gramáži 140gr/m2.


Materiál:
100% len české výroby, z atelieru  textilní výtvarnice Evy Jandíkové - na Fleru Atelier Terej - vznikl jako součást kolekce autorské metráže v limitovaném množství. Má oděvní úpravu, je předepraný, gramáž 140gr/m2. Tato kvalita je jemnější a tenší, než lny z předchozích sezon !

Barevnost : mix růžových, indigo a režných tónů vytváří krásný kouřový odstín tmavé starorůžové s pudrově fialovým nádechem - teplý odstín vřesu ( v Atelieru Terej najdete tuto barvu jako faux uni růžová/indigo )

 Romantická noční košilka, kterou klidně můžete nosit jako šaty, šatovku, tuniku, na nahé tělo nebo jako součást vrstvení....

Pohodlný tvar, mírně rozšířený do áčka,  jemné vázačky protažené tunýlky na předním i zadním dílu se zavazují na ramenou. Tím se snadno dá regulovat hloubka výstřihu i průramků a svým způsobem i délka. Dolní kraj zdobí romantický kanýrek.
Velikost : M - pro obvod hrudníku cca 90 - 92 cm, přes boky dostatečně volné.

Délka košilky od ramene asi 96cm.

Údržba:  jemné  praní ve 30 stupních, žehlit se nemusí...Prosím perte v neagresivním prostředku, nejlépe v gelu na jemné  barevné prádlo, nesušte v sušičce.

Návrh látky : Atelier Terej, Eva Jandíková

Návrh a realizace oděvu : ErmaBe

Menu
--