Domů Zboží Od PARROT

EMU BAG *** sleva *** PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 7201459
Zobrazení: 118x
Vloženo: 2.3.2016
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Sleva za 1050,- na 499,- Kč více jak 50% - výprodej 

Kolekce 7 ks podzimních krásných a netradičních kabelek z nové kolekce " ANIMALS BAGS"

Veškeré použité materiály této kolekce jsou syntetická kůže, italské nebo české výroby, popřípadě kombinace pevné čalounické textílíe /design tygrovina/ Ani jedno zvíře nebylo kvůli výrobě jakkoli zneužito .)

** Ilustrativní velikost - střih - Diamond bag ** modelka 174 cm

Brožová kytka - Kanzashi  - PARROT(R)

Technický popis: Kabelka ANIMAL BAG - PARROT je koženková, z italských designových ekokůží velmi vysoké kavality. Je celoplošně 2x podlepená na fixačním lisu - pěkně udrží svůj tvar a styl i po delší době užívání.

Hlavním zdobným motivem jsou kombinace koženek se strukturou hadiny. Koženky jsou průmyslově podlepeny filcem. Zadní díl je hladký. Kabelka je zdobená odnímatelnou boží kanzashi o průměru 7 cm.

Vnější zapínání je zapuštěné, zip našitý na koženkový nosič zipu, Zip je kostěný, kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený textilním lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci. 

Střih vlastní PARROT DIAMOND BAG. Dno kabelky je rozšířené 8-10 cm a přechází až do horního okraje, tím je vytvořen plastický tvar 3D. Okraje tašky jsou zajištěny tzv. kédry, to je pryžová paspule, jenž zajišťuje stálou a neměnnou pevnost tašky.

Podšívka 100% bavlna, popelín okrové barvy. Uvnitř opravdu velká, nakládaná zipová kapsa /vzorovaný damašek/+ malá kapsa na mobil.

Ucho: délky 60- 130 cm k nošení i tzv. crossbody, 100% POP přišito přes niklové průchodky a regulátor délky popruhu. Další kabelky podobného střihu DIAMOND BAG - PARROT naleznete tady tu

Rozměry: prostorná kabelka - Výška 35 cm, šíře horní 31 cm, šíře spodní 37 cm, hloubka cca 8-10 cm, délka ucha nastavitelná 60 - 130 cm.

Užití: krásná i praktická, je velmi pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu materiálu a pečlivé vypracování. Krásně drží tvar, tak jak vidíte i na fotografii.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. Koženku NEŽEHLIT !!!!

***jediný kus *** vel. M ***

 

Menu
--