Domů Zboží Od PARROT

FLOWER BAG *** BLUE * PINK *** PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 9861703
Zobrazení: 570x
Vloženo: 9.9.2018
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

HAND MADE ORIGINAL. Kabelka z krásné, designové a pevné látky . Materiál 100% bavlna - velmi pevná pro čalounické účely a má vyšší gramáž, než běžné plátno. Určena pro , jenž milují abstraktní květy, geometrické tvary a abstrakce zároveń.

*** Na Slovensko posílám teď v ceně 105,- Kč. Přes zásilkovnu. Uveďte prosím do objednávky místo zásilkovny u Vás na Slovensku. Děkuji 

** Ilustrativní velikost M ** modelka 170 cm **

Brožová kytka - Kanzashi  - PARROT®

Technický popis:  

* Přední díl: je zcela hladký, aby vynikl mírně abstratní vzor. Kabelka je celoplošně podlepená na fixačním lisu - pěkně udrží svůj tvar a styl i po delší době užívání. 

* Zadní díl: je hladký - stejná látka.   

* Vnější zapínání: je zapuštěné, zip našitý na koženkový nosič zipu, Zip je kovový, spirálový nebo kostěný, dle odstínu, je kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený textilním lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci. Horní okraj obloukově tvarovaný, lemovaný portou. 

* Střih vlastní PARROT MAJESTIC BAG. 

* Podšívka: směs BA/polyamid. Uvnitř opravdu velká, nakládaná zipová kapsa + malá kapsa na mobil a doklady

* Ucho: délky 60- 130 cm k nošení i tzv. crossbody, 100% POP přišito přes niklové průchodky a regulátor délky popruhu. Dno kabelky je rozšířené 8 cm - odšité rožky tvoří plastický tvar 3D.

* Rozměry: prostorná kabelka. Výška přední 30 cm, boční výška 35, šíře horní 29 cm, šíře spodní 35 cm, hloubka cca 8 cm, délka ucha nastavitelná 60 až 130 cm.

* Užití: krásná i praktická, je velmi pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu materiálu a pečlivé vypracování. 

* Údržba: Kabelka je ošetřena impregnací, doporučuji ruční praní, vytáhnout podšívku, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. 

*** vel. S - M ***

HAND MADE by PARROT since 1989

Menu
--