Domů Zboží Od Atelier Five Cats

fotoalbum pro holčičku (s obrázky-A4)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Atelier Five Cats

Katalogové č.: 10592125
Zobrazení: 142x
Vloženo: 22.5.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Fotoalbum pro miminko - holčičku. Tato varianta alba má na vnitřní straně zadních desek kapsičku na příslušenství, nenalepené fotografie a podobně. Desky jsou z obou stran potaženy vysoce kvalitním scrapbookovým papírem (bez obsahu kyselin a ligninu), designy papírů vzájemně ladí. Zavírání alba je na oboulící atlasovou stuhu. Album obsahuje 20 luxusních archů v barvě champagne a se strukturou "Tradition" v gramáži 270 gsm. Máte tedy k dispozici až 40 stran pro vaše snímky. Všechny vnitřní archy mají zaoblené rohy. Na každé pravé straně je nalepený obrázek s dětským motivem (viz doplňkové foto). Obrázky se liší podle toho, zda je album pro chlapečka, nebo pro holčičku. Mezi obrázky najdete například dětské botičky, dívčí šatičky, body pro chlapečka, lahvičku, dudlík, houpacího koníka, různě velké květiny.... Holčičí i klučičí album obsahuje stejné množství obrázků. K albu jsou ještě přiloženy čtyři kartičky s dětskými motivy k dolepení. K lepení veškerého obsahu doporučuji buď lepidlo v rolleru, tyčince, případně oboustrannou pásku. Rozhodně nedoporučuji tekutá lepidla typu Herkules! 
Toto album je dozdobeno šňůrkou s lehoučkými korálky s matným povrchem a jemnými bambulkami na přední straně desek.

Rozměr desek alba je 29,5 cm x 21 cm. Rozměr vnitřních stran je 28,7 cm x 21 cm.

Vázala jsem do kroužkové vazby o průměru 1" (2,54 cm), která je dle mých zkušeností optimální.
Každé album balím do hedvábného papíru ladící barvy a převazuji přírodním provázkem. Pokud tedy album kupujete jako dárek, máte dárkové balení bez starostí. Ráda Vám také zdarma přiložím kartičku s věnováním (v tomto případě uveďte text věnování v poznámce objednávky).

UPOZORNĚNÍ
Album zasílám Fler dopravou, případně Zásilkovnou. Cena dopravy bude upravena ve výsledné objednávce (současná cena Zásilkovny je 65,- Kč). Alba zasílám řádně zabalená a zajištěná proti poškození v přepravě. U objednávek nad 1.500,- Kč je dopravné bez ohledu na rozměr a hmotnost zásilka zdarma.

Nekopírujte prosím moje výrobky a ani jejich součásti. Děkuji.

Menu
--