Domů Zboží Od jokersol

FRIDA IN GREEN - unikátní šitý náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od jokersol

Katalogové č.: 12015250
Zobrazení: 108x
Vloženo: 30.11.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Eko, bio, světu friendly - dřevěná malovaná kolečka, dárkové pytlíčky a adventní kalendáře na celý život

Tento jediný a jedinečný kousek vznikal několik let. Ne, neseděla jsem poslední dekádu nad jedním kouskem. Spíš to bylo tak, že před lety (pěti? šesti?) vznikla 1. verze, která zůstala v šuplíku (takto vzniklo dalších několik zde nabízených unikátních kousků). Po 2 nebo 3 letech jsem šuplík otevřela, něco předělala, něco ubrala, něco jiného přidala. A opět uložila. Na jaře, když byl ten zvláštní čas poprvé, jsem šuplík opět otevřela a znovu jsem podrobila každý centimetr důkladné kontrole a reorganizaci - jo, zní to divně, ale je to tak. Za ta léta se změnil můj pohled na  to jak mají věci být uspořádané a co mají znamenat. Zde předkládám výsledek.

Délka 19cm (zapínání na knoflíček), šířka 7,5cm.

Zapínání na 3 knoflíčky a řetízkové smyčky.

Základem je bavlněný proužek látky, jehož každý milimetr je vyzdoben některým z následujících materiálů: hedvábí, viskóza, gobelín, samet, satén, krajka a další textilní materiály, žíhané korálky z jabloneckých skláren, keramické korálky z malých českých výroben i mosazné bižuterní komponenty. Každý čtvereční centimetr v sobě skrývá nějaký detail. 

Menu
--