Domů Zboží Od PARROT

GOLD SAND BAG * brown * PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 12343603
Zobrazení: 38x
Vloženo: 20.3.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

* Větší koženková kabelka v kombinaci s efektní rustikální látkou, tkaný design.

*** Na Slovensko posílám teď v ceně 105,- Kč. Přes zásilkovnu. Uveďte prosím do objednávky místo zásilkovny u Vás na Slovensku. Děkuji 

* Kabelka i tak pojme spoustu vašich věcí. Je opravdu velmi pevná a bytelná * snese vysokou zátěž, učebnice, knihy a navíc, dostáváte naprosto jedinečný HAND MADE originál.

* velikost S-M *** jediný kus v tomto provedení *

* Technický popis: kabelka v kombinaci rustikálních látek a koženky s kožešinkou. 

* Přední díl: je tvořený souvislým, rustikálním panelem s efektním designem. Boční dílky jsou z dvou druhů koženky. Spodní rožky odšité pro plastický tvar kabelky 3D. 

* Zadní díl: je celo-koženkový, horizontálně členěný, spodní část je z koženky, zajištění proti oděru a ušpinění. Všechny díly jsou pečlivě podlepeny vysocegramážním vliselínem na fixačním lisu. 

* Podšívka: bavlna/ len, uvnitř opravdu velká nakládaná kapsa na kostěný zip, plus malá kapsička na mobil, nebo doklady.

* Zapínání je zapuštěné na kvalitní kostěný/spirálový zip české výroby WICo Děčín. Zip našitý na koženkový nosič, zakončený texilním lajblíkem PARROT pro snažší otevírání kabelky. Zip je našitý na koženkový nosič pro lepší manipulaci a vyšší pevnost zapínání kabelky.

* Ušisko 100% POP černé barvy, cross body, šířka je záměrně 5 cm, aby kabelka neřezala do ramene, délka 60 - 120 cm nastavitelné délky.  

Kabelka je sportovního střihu - střih vlastní Elevation Bag PARROT

* Rozměry: prostorná kabeluša - FA4 , ANO. Přední výška 34 cm, boční výška 36 cm, spodní šíře 32, horní šíře 35 cm, délka ušiska 60-120 cm tzv. cross-body. 

* Údržba: doporučuji otřít vlhkým hadříkem, poté nechat volně uschnout a vykapat, nesušit v sušičce, neždímat prosím. Koženku NEŽEHLIT ! 

Made by PARROT since 1989

Menu
--