Domů Zboží Od TEJI glass

Hortenzie šeříkové- vinuté náušnice III.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna90 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TEJI glass

Katalogové č.: 14612726
Zobrazení: 576x
Vloženo: 5.4.2024
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

!U těchto konkrétních je fotka pouze ilustrační, protože jsem je zapomněla vyfotit. Nicméně všechny hortentzie jsou si natolik podobné, že není lehké je od sebe rozeznat, liší se jen v malých detailech. !
Hortenzie, to jsou pro mne princezny našich zahrad. Tolik druhů, tolik barev na jedné rostlině!

Tyto puzetkové kvítky jsou uvinuté z fialového skla, které nemá jednolitou barvu, ale jeho výsledný odstín na každém milimetru skla závisí na mnoha faktorech. Přechází z lila do levandulové barvy přes ametystovou až do růžové v okrajích. 

Sklo natavuji přímo na dřík z chirurgické ocele, což je důvodem, jeho ztmavnutí - tomu se bohužel nedá zabránit, na funkci však nemá vliv, nebarví. Navíc tak nehrozí reakce na případná lepidla a snesou je i lidé s citlivou pokožkou a alergiemi. Před odesláním je ještě brousím a částečně jim tak navracím původní ocelovou barvu, avšak jistá patina zůstává.

Hortenzie mají strany o 13 mm, od cípu lístku k druhému cípu měří 17 mm, žádné dvě nikdy nejsou zcela totožné, stejně jako květy v přírodě.

Ke každým náušnicím dodávám ocelové motýlky (zarážky). Pokud si přejete silikonové (jako jsou na fotce) , napište mi prosím do zprávy.

Poslední fotka s krabičkou může být ilustrační - takto vám přijdou náušničky zabalené, ale přijdou samozřejmě ty, které jsou na ostatních fotkách :)

Menu
--