Domů Zboží Od CHALUHA shop

IDA

4 317 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od CHALUHA shop

Katalogové č.: 4275785
Zobrazení: 52x
Vloženo: 17.9.2013
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dámský kabátek velikost: neuvedena/na zakázku

Zakázkově navržený typ kabátu

IDA je naprosto univerzální stylově čistý kabátek z funkčních materiálů, které jsou vhodné do většiny podmínek, se kterými se můžete "venku potkat". Vrchní vrstva je z tenčeného softshellu, velmi poddajné, měkké látky, vysoce odolné proti oděru. Tento typ navíc nepůsobí klasickým "neoprenovým" dojmem, naopak jeho struktura je spíše textilní, matná, s charakterem vazby. Softsell je vyvinut jako sportovní materiál určený pro aktivní pohyb, je nepromokavý, ochrání před větrem a je vysoce prodyšný. Tento typ je pak navíc bez zdraví "neprospěšnému" formaldehydu.

IDA je vypodšívkován jemným microfleecem tyrkysové barvy, gramáže 250 gm, s povrchovou úpravou antipilling - zabraňující jeho žmolkování. Kabátek je opravdu velmi teplý. Unosíte jej ale i za chladného jara, i na podzim.

Střih je projmutý, přiléhavý. Kapuca je dostatečně velká, zdvojená - vnitřní vrstva je jemná hřejivá/microfleece. Krk je zcela zakryt vysokým stojáčkem, přecházejícím v kapucu. Zip je kovový/měděná patina, s protichůdnými jezdci - možnost rozepínání z obou stran. V bocích funkční prošité kapsy. Výrazné členění předního dílu. Dekorativní tyrkysové prošití.

Kabátek je možné nechat ušit v několika barvách. S velkou možností variování barev podšívky a prošití.

Kabátek doporučujeme prát na 30°C, pomocí jemného pracího prášku, v žádném případě nepoužívejte aviváž - materiál by ztratil nepromokavou vlastnost, nechte volně schnout zavěšené na ramínku, nežehlit, nepoužívat sušičku.

Menu
--