Domů Zboží Od Atelier pod Lampou

Indiánské léto

366 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier pod Lampou

Katalogové č.: 8173664
Zobrazení: 88x
Vloženo: 19.1.2017
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vzhledem k nemoci ,omezené pohyblivosti a občasnému pobytu v nemocnici ,se může stát ,že bude objednávka přijata nebo odeslána později .Moc se omlouvám za komplikace - vše bude vyřízeno co nejrychleji to půjde .

Šperk z pocínované mědi se sklíčkem dozdoben jadeitem a korálem.

Kov patinován a povrchově ošetřen.

Řetízek   48cm(mohu upravit )

Korál - je vzácný dar moře, který pomáhá léčit kostní tkáně  a poskytuje úlevu při emočním stresu.

Vlastnosti kamene: Červený korál podporuje životní vitalitu, posiluje a dodává energii. Podněcuje tvorbu krve, ohřívá a osvěžuje tělo, proto je vhodný zejména pro osoby, trpící na nedostatečné prokrvení, dále při anémií, podvýživě, neplodnosti či při menstruačních potížích.

JADEIT

     Harmonie a mír jsou poselstvím jadeitu. Ve staré Číně byl pokládán za jeden nejcennější drahokam. Podle nich je jadeit prototypem drahokamu, čínské slovo "Yu" znamená jak jadeit tak i drahokam. Pod jeho vlivem můžeme objevit a hlouběji prožít krásu světa ve všech jiných formách a projevech. Činí nás schopnými vcítit se do druhých tak, abychom mohli vždy ze svého srdce dát to pravé a v pravý okamžik. Při neklidu a při neúnavnosti odstraňuje křečovitost a dodává tělu pocit blahé, klidné spokojenosti. Věřilo se, že léčí choroby ledvin. Parapsychologové tvrdí, že usnadňuje rozpomenutí na minulé existence. Usnadňuje mezilidskou komunikaci, napomáhá vědomí vyšších rovin bytí, je symbolem boží lásky. Je spojován s hudbou.

Menu
--