Domů Zboží Od DeReUm

Jako z pohádky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od DeReUm

Katalogové č.: 11566955
Zobrazení: 1067x
Vloženo: 17.6.2020
Počet srdcí: 84x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Balerínky jsou oblíbenou botkou žen a to jak na nošení ve městě tak i v přírodě.  Jemný ornament po obvodu těchto bosobotek dodává nádech tradice. Díky barevné kombinaci a nevšednímu knoflíku si žena v těchto balerínkách bude připadat elegantně. Jemné detaily zase přitáhnou pozornost.

Výrobek vznik pro podletní soutěž klubu Nestejní na téma Naše paní Božena Němcová. Spisovatelka mě inspirovala svým nelehkým životem průkopnické ženy, která na svou dobu přináší často až rebelské vnímání světa. Představuji si jí jako ženu novátorskou , ale přesto elegantní.

A tady jsou výsledkysoutěže:

https://www.fler.cz/blog/ktera-bozena-je-nejkrasnejsi-50010

Bosobotky  s dostatkem místa pro prstíky, botka je ohebná ve všech směrech , po prochození plotny, lze plotnu vyměnit, 8mm pochozí tloušťka, valchovaná hovězí useň, ručně barvené a zdobené ruční ražbou. 

Tyto balerínky nejlépe padnou majitelce podobně tvarovaného chodidla jako na fotografii  . Délka 24,3cm , šířka 9,3cm. Velikost odpovídá 38, 5. Useň se velmi dobře přizpůsobí a vytvaruje potřebám nohy.

Nejsou vhodné do mokra. Vhodné pro ženy , které rádi kontakt se zemí, ale zároveň potřebují silnější vrstvu k ochraně chodidel. Doporučujeme useń ošetřovat vhodnými přípravky k ochraně kožených výrobků. 

Menu
--