Domů Zboží Od Tony Zieglerová

Jarní úklid - směs látek V

97 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tony Zieglerová

Katalogové č.: 1522308
Zobrazení: 1x
Vloženo: 3.3.2011
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velevážení zákazníci, Zieglerovic pilně budují nové bydlení, a proto momentálně nepřijímáme speciální zakázky.Taktéž na poštu běháme omezeně, proto se dodání balíčku může opozdit.Upozorňujeme na delší dodací lhůty, vždy je ale možné se při objednávce domluvit. Děkujeme za pochopení a přejeme hezké dny.

Jaro je tady a sysel Tony vylezla ze své nory....když se pořádně rozkoukala, zjistila, že její zásoby materiálu se už nevejdou skoro nikam...

Je tu jarní úklid přebytků materiálových zásob - jedná se o směsky vzorů a barev látkových vzorkových přířezů vhodných zejména pro patchwork, buttonkování, aplikace a jiné tvoření. Jde navíc o archívní záležitost, proto se může stát, že v krajích budou lehce látky šmrnclé sluníčkem - ale opravdu jen ojediněle.

Hmotnost této směsky: cca  88 dg

 

Látky jsou barevně sladěné kousky cca 28x75 cm, v každé kupce jich je několik variant barev a vzorů - na patchwork ideální. V krátkém kraji najdete stopy po bílé samolepce v rozsahu cca 2cm - po oříznutí nebo ustřihnutí získáte ale výše uvedený rozměr;)

Látky jsou buď 100% bavlna (plátno, popelíny, košilovina), nebo s příměsí viskozy, někdy i lnu.

Cena vždy za celou vyfocenou hromádku, hmotnost uvedena níže.

Cena poštovného se odvíjí od celkové hmotnosti a velikosti objednávky, začíná na 37 Kč a její přesná výše vám bude sdělena při přijímání objednávky;)

    Menu
    --