Domů Zboží Od almabe

Ještěrka (jaspis krajinný)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 12866054
Zobrazení: 83x
Vloženo: 25.10.2021
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný  náhrdelník je vytvořen z jaspisu   krajinného (obrázkového), po kterém se prohání  ještěrka.  Kámen je sametově matný a měří  v průměru 4,2 cm.

Šperk celkově měří  5,5 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Šperk je zavěšen na kvalitní kulaté černé kůži, délky 43 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Jaspis: Podle starých pramenů bývá často označován za "Matku všech kamenů". Téměř každá starověká civilizace nějakým způsobem využívala léčivé vlastnosti jaspisu. Tento léčivý drahokam, který nosili šamani, kněží a králové, byl považován za posvátný a silný ochranný kámen. Starověcí Egypťané si používali jaspis ve svých talismanech i rituálních špercích. Vyřezané amulety z jaspisu také pohřbívali s mumifikovanými zbytky králů, protože věřili, že tento kámen jim poskytne bezpečný přechod do posmrtného života.

Jaspis obrázkový (krajinný):  Probouzí člověka, jeho pozornost, zaujatost, pružnost jeho myšlení, přitom však jej nechává stát oběma nohama na zemi. Sjednocuje myšlení a jednání.  Posiluje sílu vůle, podporuje smysl pro realitu a fantazii, přináší toleranci a vstřícnost.

    Menu
    --