Domů Zboží Od PARROT

Kabelka - CARMEN - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1860676
Zobrazení: 40x
Vloženo: 20.7.2011
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Prostorná kabelka - CARMEN - PARROT. Své jméno tato kabelka dostala podle své karmínové barvy a podle španělské tanečnice CARMEN pro své barevné vyvedení a kontrastní květ na předním díle.

++++ jediný kus v tomto provední ++++ velikost M ++++

Popis: Kabelka CARMEN je ušita z velmi pevného kordu s krátkým vlasem v jasně karmínové /bordové/ barvě. Na předním díle je aplikace velkého květu z pravé, přírodní kůže v černé a karmínové barvě. Kabelka je celoplošně 2x podlepená, přední i zadní díl je tvarovaný ze tří pruhů, tím je vytvořen plastický tvar kabelky, vlastní střih PARROT. Vnější zapínání zapuštěné na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Podšití okrovou, popelínovou podšívkou, s vnitřní velkou, zipovou kapsou na blbosti a nezbytnosti, vnitřní kapsa je zapínaná taktéž kostěným zipem a pojme i velkou peněženku nobo i něco navíc. Ušisko je přišito přes niklové průchodky a regulátor délkyy, zapraveno černou bavlněnou portou, v bočních okrajích jsou praktická tahátka z černého kordu pro snažší manipulaci se zipem.

Další kabelky ve stejném střihu PARROT BASIC naleznate zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=121713

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 na výšku. Výška 34 cm, spodní šíře 40 cm, horní šíře 30 cm, délka ucha 124 cm - nastavitelná délka. Možno nosit jak přes rameno tak křížem.

Užití: dámská - dívčí praktická kabelka, kterou ocení temperamentní, divoká a vášnivá uživatelka, ketrá chce být vidět. Výrazný červený doplněk k letním šatům ....atd

Údržba: díky koženým aplikacím praní pouze v ruce 30-40 stupňů, sušit volně na vzduchu, nikoli v sušičce, žehlení běžně napařovačkou, přes aplikace opatrně žehlit přes hadru, opatřeno pracími a udržovacími symboly dle normy ISO.

Made by PARROT since 1989 - respektujte prosím autorská práva, děkuji.

    Menu
    --