Domů Zboží Od Škrabinoha

Kabelka tak trochu neseriózní

732 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Škrabinoha

Katalogové č.: 2075846
Zobrazení: 12x
Vloženo: 14.10.2011
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nevyjdete z domu bez klíčů, mobilu, peněženky, kapesníku, žvýkaček, jeleního loje a tuny dalších "děsně nutných" drobností? Nebaví vás kvůli tomu neustále vláčet velkou kabelu, nebo snad nedejbože batoh? Potřebujete mít volné ruce k odchytu pobíhajícího batolete?

Pak jste našli to, co hledáte!

Ušila jsem totiž kabelku, která je nejen vtipná a krásná;), ale taky praktická. Rozměry 21 x 16 x  4 centimetry zaručují, že se všechny nezbytnosti pohodlně vejdou a zároveň nebudete vypadat jako sbalená na třídenní výlet.

Kabelka se zapíná pomocí magnetického zapínání připevněného na velkou přední klopu, která sahá přes celý přední díl. Po jejím odepnutí vás zvenku čeká další menší kapsička, taktéž uzavíratelná magnetickým zapínáním.

Na vnitřek jsem použila žlutou látku s nadčasovým vzorem retro-geometrických lístečků. Aby se nic nevysypalo, nechybí ani zapínání na zip - taktéž ve žluté. Jedna malá hnědá kapsička s partou vykulenců je ještě uvnitř (protože kapsiček prostě není nikdy dost;)

Kabelka se dá nosit na jednom rameni, nebo i křížem přes tělo, záleží pouze na vás. Popruh, potažený vykulenou látkou je totiž dlouhý 140 centimetrů a délku lze regulovat pomocí stříbrné zkracovací spony.

A aby zvěře nebylo málo, přední díl jsem vám pro radost ozdobila žlutou broží s černým kocourem. Knoflík, který jsem touto látkou potáhla má průměr necelé 4 centimetry a je pevně přilepený na klasický brožový můstek. Když budete chtít, není nic snazšího, než brož odepnout a přidělat na sako či peněženku, nebo ji rovnou někomu darovat (tomu říkám dvě mouchy jednou ranou;)

Celou sadu ještě dopňuje 9 centimetrů dlouhá stříbrná svorka, ozdobená dalším potaženým knoflíkem, tentokrát v tyrkysové barvě a s kocourem žlutým. Secvaknete co potřebujete a ještě naděláte parádu!

Střih - Bellet Design pro časopis Marina

    Menu
    --