Domů Zboží Od PARROT

Kabelka WINTER ANIMAL - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 2012173
Zobrazení: 35x
Vloženo: 20.9.2011
Počet srdcí: 60x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Dnes jsem Vám milé dámy nachystala zimní kabelku do kopletku se štuclem - Rukávník (štuc, štucl, štucel) je část oblečení sloužící k ochraně rukou před mrazem. Jedná se o kus kožešiny nebo látky sešitý do krátkého tunýlku k zavěšení na krk, nebo připnutí na kabelku.

*************** Máte-li zájem koupit celý set, tedy kabelku i štucel, využijte slevového kódu na celou objednávku ...kód zde:

31V-Q11-12R 10%

**************************************************

Štucel ke kabelce je prodáván samostatně a není v ceně kabelky, naleznete jej tady tu je vhodný hlavně pro ty, jenž v zimě pracují venku, na horách, u vleku, na parkovišti nebo na tržnici, atd... Tento jsem vyráběla na přání kamarádky, co dělá na vleku.

Technický popis: Kabelka WINTER ANIMAL je vyrobena z pevné tkaniny s velmi jemným sametovým povrchem s potiskem zebroviny.  V horním okraji je doplněná umělou kožešinou s dlouhým vlasem. Přední i zadí díl je hladký, dno je zpevněno hnědou přírodní kůží /hovězina/ tvarované do obloukových rožků a brání ušpinění kabelky ze spodní části. Celá kabelka je 2x podlepena na fixačním lisu a ještě podšiá semišovou výztuhou pro udržení pevnosti, plastického tvaru a svého stylu. Štucek se dá ke kabelce připnout za karabiny, tak aby jste jej nemusela mít stále na krku pokud není potřeba - viz poslední foto.

Vnější zapínání je z kůže, zapuštěné na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Vnitřní chlupy kolem zipu jsou sestříhány, aby se nedostávaly do zipu při jeho manipulaci. Střih vlastní PARROT ELEVATION BAG. Podšívka 100% bavlna černé barvy. Uvnitř opravdu velká, pevná zipová kapsa na Vaše tajnosti a nezbytnosti + malá červená kapsa na mobil. Ucho je z černé rifloviny, zapraveno černou BA portou, přišité přes mosazné kloubové karabiny a regulátor délky.   

Další kabelky velmi podobného střihu PARROT - ELEVATION BAG naleznete zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=121725

+++++velikost S až M ++++++++

Rozměry: menší kabelka - Výška boční 36 cm, výška přední 34 cm, šíře 25 cm, hloubka cca 5 cm, délka ucha nastavitelná až 145 cm.

Údržba: Díky koženým aplikacím praní pouze v ruce, nesušit v sušičce, neždímat, žehlit opatrně, nechat volně uschnout, nesušit na přímem teple nebo radiátoru.

Made by PARROT since 1989, respektujte prosím autorská práva, děkuji.

Moje hodnocení naleznete zde

modelka je vysoká 165 cm

    Menu
    --