Domů Zboží Od almabe

Kámen jasných vizí (záhněda)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14268169
Zobrazení: 53x
Vloženo: 10.10.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk s velkým valounem  záhnědy ve tvaru protáhlé koule.  Kámen je průhledný, má krásnou kouřovou barvu a jeho míry jsou 3,5 x 2,5 x 1,5 cm

Celkově šperk měří 5,5 cm na šířku a 5,5 cm na výšku.

Zavěšen je na kvalitní kulaté černé kůži tloušťky 3 mm, délky 45 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku. kouřové do tmavší.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Dodáváno v dárkové krabičce.

Záhněda je odrůda křemene, která má průhlednou kouřovou barvu, která zřejmě vznikla přírodním ozářením oxidu křemíku. Vznik záhnědy dodnes není zcela jasný.

Tento drahý kámen nám ukazuje to, že i tmavou záhnědou může prostupovat čisté světlo, které může symbolizovat světlo boží nebo jen čistou energii v nás. Toto světlo zahání chmury i při temném období v našem životě, kdy trpíme nedostatkem. Od těchto materiálních nedostatků se pomocí záhnědy můžeme oprostit.

Navodí pocit hrdosti kráčet po zemi a obydlovat lidské tělo. Záhněda inspiruje k přijetí výzev a zodpovědnosti změnit kvalitu osobního života a života na zemi. Záhněda vytváří jasnou vizi ráje na zemi. Naděje radostného života  je potenciální realitou, která může být stvořena, pokud každý jedinec nárokuje světlo jako své vlastní a srdečně usiluje o jeho manifestaci v každodenních činech. Záhněda je zářným příkladem schopnosti být vyplněn/a světlem, zatímco obydlujeme fyzickou formu. 

Menu
--