Domů Zboží Od almabe

Kámen ochrany (obsidián)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10752120
Zobrazení: 172x
Vloženo: 23.7.2019
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný náhrdelník je vytvořen z velkého  vločkového obsidiánu a skleněného kabošonu barvy měsíčního kamene s AB efektem.

Celkově šperk měří 7,5 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Zavěšen je na  černé kulaté kůži 43 cm dlouhé + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Obsidián  je vlastně sopečné sklo, které vzniklo tak, že se velmi horká láva prudce zchladila ve vodě na povrchu Země. Vyvěrající láva se zchladila tak rychle, že ani nestačila zkrystalizovat, proto obsidián není krystalický a mohl vzniknout i velmi tenký pruh obsidiánu. Vzhledem k této vlastnosti se obsidián mohl vyskytnout i v poměrně tenké a ostré struktuře, jehož ostrý lom napovídá, že se obsidián často používal jako řezací nástroj, podobně jako pazourek.

Efekt vloček dodává obsidiánu minerál krystobalit.

Obsidián vločkový se považuje za kámen sebedůvěry. Dodává člověku zdravé sebevědomí, které mu pomáhá vyrovnat se s nástrahami každodenního života. Stejně je kamenem pravdy a upřímnosti, čímž umožňuje člověku mluvit a jednat tak jak to cítí. Odstraňuje pocity stresu a strachu, které ho omezují. Podporuje růst ducha na všech jeho úrovních. Harmonizuje ducha, tělo a mysl. Otevírá člověku a jeho mysli nové možnosti, které mu pomáhají posunout se dál. Někdy se považuje i za kámen jasnosti, či nadhledu.

Menu
--