Domů Zboží Od almabe

Kámen vyšších vibrací (kyanit - disten)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 13576240
Zobrazení: 61x
Vloženo: 30.9.2022
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Náhrdelník ze surového, kvalitního a atraktivního krystalu kyanitu černého - distenu, unikátní drúzy z Brazílie.  Tvoří se v krystalových formacích podobných čepelím. Svým seskupením je velmi podobný malému černému košťátku. Můžeme s ním obrazně i doslova zametat a očisťovat od negativní  energie naše tělo i prostor, ve kterém žijeme.  

Kámen je velký, měří 5,5 x 2,5 x 0,5 cm. Je krásný ze všech stran, proto byl šperk zpracován oboustranně (viz doplňující foto).

Celkově šperk měří 6,5 cm na výšku a 2,5 cm na šířku.

Zavěšen je na  kulaté černé kůži, 43 cm dlouhé + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Vyrobeno technikou pájení šperkařského cínu, leštěno, patinováno  a ošetřeno antioxidantem.

Dodáváno v dárkové krabičce. 

Černý kyanit - disten je mistr v ochraně našeho posvátného prostoru a patří mezi nejlepší krystaly pro energetickou ochranu, léčení, a čištění prostoru. Odstraňuje všechny energie, které nejsou pro naše nejvyšší dobro a nahrazuje je světlem a láskou. Svou energií pomáhá vést dobrou komunikaci mezi lidmi, zmírňuje a odstraňuje konflikty a nedorozumění.

Černý kyanit je vysokofrekvenční krystal, což z něj činí vynikající meditační nástroj. Pomáhá nám otevírat podvědomí a pracovat se získanými poznatky. 

Jeho energie je velmi uklidňující.  Probouzí v nás empatii, vcítění se do pocitů druhých. Pomůže proniknout do emočního pole a umožňuje hlubší pochopení pocitů. 

Černý kyanit velmi dobře vnímá náš skrytý potenciál. Nasměruje naše energie správným směrem, abychom dokázali dobře využít naše dary. 

Tento krystal může být nápomocen těm, kteří si nejsou jisti svojí současnou cestou, dokáže je nasměrovat a pomůže jim odhalit jejich jedinečnost.

Menu
--