Domů Zboží Od Arthela

Kamenohrátky - nefrit, karneol

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Arthela

Katalogové č.: 13748963
Zobrazení: 62x
Vloženo: 9.12.2022
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Šperk ze dvou tromlovaných kamenů - zeleného nefritu a oranžového karneolu má rozměry 4x3 cm, vytvořen je tiffany technikou z bezolovnatého cínu se stříbrem a z pocínovaného měděného drátu. Zavěšen je na řetízku o délce 50 cm, délku je možné změnit podle vašeho přání. Dodávám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním prostředkem. Po delším užívání ho doporučuji očistit, například omýt odmašťovacím prostředkem (jar), a oživit antioxidačním nebo v kuchyni běžně dostupným olejíčkem.

Dočetla jsem se: Nefrit se nazývá také "královský drahokam". Za dob čínských císařů byl kámen znamením absolutní moci a bohatství. Dříve z něj vyráběli poháry na vodu a věřili, že je moc nefritu uzdraví. Čína se dokonce občas označuje za nefritové království a už od historie až po současnost je jasný obdiv Číňanů k tomuto neobyčejnému drahokamu. Navíc kámen přitahuje lásku a finance pro svého majitele.
Znamení zvěrokruhu: Váhy, Ryby

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Výborně obnovuje vitalitu, motivaci a účinně stimuluje tvořivé schopnosti. Dodává odvahu, přináší pozitivní pohled na život, rozhání apatii a motivuje k úspěchu v podnikání i dalších oblastech.
Podle znamení zvěrokruhu patří zejména Býku, Blížencům, Raku a Panně. 

Menu
--