Domů Zboží Od nauši

kapky lesního medu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od nauši

Katalogové č.: 5281548
Zobrazení: 511x
Vloženo: 2.7.2014
Počet srdcí: 74x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Medové náušnice z kabošonů světlounké citrínové záhnědy (z Konga), malých tmavých jantarů (z Litvy) a chirurgické oceli.

Délka náušnic je 4,5 cm, záhnědy jsou velké 4x1,5 cm a ploché 0,5 cm.
!Náušnice visí těsně pod uchem (jen 0,5 cm od kamene k zavírací kuličce). Zvažte tedy, jak moc vysoko máte píchlé dírky v uších!
Průvlek uchem má 1,2 mm. Zapínání na kuličku se závitem (jako dárek obdržíte k náušnicím 2 náhradní zapínací kuličky).

ZÁHNĚDA
Je jedním z nejúčinněji fungujících uzemňovacích kamenů. Výborný proti depresím a dalším negativním emocím. Zahání strach a dodává sílu při rozhodování. Pohlcuje elektromagnetický smog, podporuje detoxikaci, potlačuje noční můry, zvyšuje soustředění a pomáhá při potížích s komunikací. Záhněda nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. Záhněda očišťuje mysl při meditaci, čistí a harmonizuje základní čakru. 
Záhněda je zvláště účinná při léčení břicha, kyčlí a nohou. Přináší úlevu od bolesti - včetně bolestí hlavy - a prospívá rozmnožovacím orgánům, svalům, nervové tkáni a srdci. Záhněda potlačuje křeče, posiluje záda a zvyšuje odolnost nervové soustavy. Jedná se o kámen, který napomáhá ukládání minerálů a reguluje rovnováhu tekutin v těle. Pomáhá při chemoterapiích.
Čistíme proudem vody a nabíjíme na přímém slunci.

JANTAR
Jantar je zkoncentrovaná sluneční energie, zahřívá, prosvětluje, přináší rovnováhu a zbavuje strachů, pomáhá překonávat deprese, pomáhá z finančních nesnází. Mírní horečky, revmatické potíže, bolesti kloubů, pomáhá při nachlazení, zánětech močových cest, dodává organismu energii a protepluje špatně prokrvované oblasti. Má podobné účinky a použití jako jeho vzdálený příbuzný - propolis.
Jsou v něm aktivující aromatické látky, které se uvolňují teplem.
Výborně působí u dětí na jejich vývoj.
Čistíme proudem čisté vlažné vody, nabíjíme na slunci.

Menu
--