Domů Zboží Od STJ

KAPSIČKA MALÁ Pro včelaře

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 12238188
Zobrazení: 43x
Vloženo: 16.2.2021
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato malá zip kapsička s motivem včely sedící na květu slunečnice a zadní koženkovou stranou hnědé barvy pojme formát občanského průkazu a bankovky přeložené na polovinu. Je ušita z kvalitních materiálů a v případě znečištění snese i praní v pračce.

Hodí se na náhradní baterie či paměťové karty k fotoaparátu, na gumičky a sponky, trsátka ke kytaře, náhradní pojistky a šroubky do auta, k uskladnění účtenek nebo třeba na rtěnku a stíny do kabelky. Ocení ji i děti k uložení svých malých pokladů nebo kapesného. 

Osobně tuto kapsičku používám jako peněženku, protože nejsem vlastníkem velkého počtu slevových karet a často vybíhám ven jen nalehko, bez kabelky. Vyhovuje mi, že ji mohu strčit i do kapsy u bundy a kalhot, aniž by trčela ven.

 

Kapsička byla ušita bezemisně výhradně z evropských materiálů (elektřina potřebná k ušití kapsičky byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh).

 

Rozměry: cca 14x9cm

Materiálové složení: vnější látka 100% bavlna s obrázkovým motivem podžehlená vlizelínem, zadní strana kapsičky koženková - hnědá, látka podšívky 100% bavlna barevně ladící s vnějším motivem - červená, zip plastový spirálový 3mm s kovovým jezdcem

Údržba: při znečištění možno vyprat ručně nebo v pračce s teplotou vody do 40°C, nebělit, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout, žehlit je možné pouze látkové části na střední stupně bez napařování, zip a koženku nežehlit

Menu
--