Domů Zboží Od dílna MATILDA

KERAMICKÝ VEČER – MALOVANÉ HRNEČKY

250 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 2.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 2.4.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od dílna MATILDA

Katalogové č.: 2649423
Zobrazení: 305x
Vloženo: 20.4.2012
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Termín: STŘEDA - ČTVRTEK - PÁTEK     16:30 - 20:00hod.

..VNITŘNÍ POŠTOU SI UPŘENÍME O KTERÉ DATUM MÁTE ZÁJEM  !!! VYBERTE SI ZCELA PODLE SVÉHO VOLNÉHO ČASU A CHUTI  "" BUDEME SE TĚŠIT !! :-) 

..jste zváni na ODPOLEDNÍ KERAMICKÉ zastavení v našem Ateliéru KAVÁRNA MALUJ, kde máte možnost malovat na keramiku

Pod vedením zkušeného lektora a s pomocí ukázek a literatury a nápadů si pomalujete svůj hrneček barevnými glazurami trochu podobně jako na výletech do Slavonic nebo do Maříže. Dostanete jeden hrneček z bílé hlíny, který je po prvním výpalu tzv.přežahu a na ten můžete malovat barevnou glazurou. Nebo si můžete na hrneček již hotový vypálený s bílou glazurou vyzkoušet druhou variantu malování a to přírodními oxidy kovů -  modrým kobaltem.. vůbec se nebojte, že nevíte o čem zde píšu.. lektorka Světlana vám vše vysvětlí a řekne nejlepší fígle. Hrnečky necháte v dílně, my je dáme do pece a vypálíme. Pak si je můžete vyzvednout a vesele si do nich uvařit kafe nebo čaj.

v MALUJ je velký výběr hrnečků a mističek talířků a váziček .... rozdíly v cenách dle velikostí se řeší na místě, ale většina hrnečků je za cenu zde uvedenou.

kurz proběhne ve výtvarné dílně MATILDA v Brně - Kr.Pole.

vše je v ceně kurzu, není potřeba pracovní oblečení, k dispozici budou zástěry.

kurz je vhodný i pro děti od 12-ti let.


.. srdečně zve MO.nika z Matildy

Menu
--