Domů Zboží Od Ateliér ŠAMAMKY

Panenkování s Viviánou na liáně

640 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Ateliér ŠAMAMKY

Katalogové č.: 8483179
Zobrazení: 236x
Vloženo: 26.4.2017
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kurzy Panenkování se konají 3x do měsíce (2x během víkendového dne a 1x v pátek dopoledne) v Praze. Po přihlášení se individuálně domluvíme na vašem preferovaném datu.

V rámci kurzu si každý vyrobí svou osobní panenku, panáčka, hrdinu či hrdinku. Děti i dospělí si v ateliéru, kde je vřelá a přátelská atmosféra, užívají doslova každou minutu. Celé 4 hodiny se věnují velmi zapáleně tvorbě. Už během práce začínají panenky a panáčci ožívat a s tím vzniká nový prostor pro hru, říše fantazie se otevírá.
Naše Viviána ukáže všem účastníkům techniku, vysvětlí postup a ráda pomůže se základními dovednostmi šití. K tvorbě používáme různobarevné nitě, krásné látky, vlny, ovčí rouno. Během práce se rozvíjí jemná motorika a cit pro estetiku, především je však panenkování krásná kreativní činnost. Přijďte si užít chvilky tvorby a pohody, potěšit srdce, odreagovat se a užít si spoustu zábavy. Vlastnoručně vyrobená panenka je krásným dárkem jak pro vás samotné, tak pro vaše milované.
Kurz je pro účastníky od 6-ti let. Mladší děti po osobní domluvě s doprovodem.
Co s sebou: Pití, svačinku a dobrou náladu
„Vlastní panenka je autoportrétem naší duše“
Kurzy u ŠAMAMEK jsou vždy příjemně komorní, maximální počet účastníků každého workshopu je 7 osob, workshop se otevírá od 3 přihlášených účastníků. Místo na kurzu je zarezervováno až po uhrazení kurzovného.
Těšíme se na vás!

Menu
--