Domů Zboží Od Libuschka

Klíčenka neboli poutko

49 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Libuschka

Katalogové č.: 3083967
Zobrazení: 26x
Vloženo: 29.9.2012
Počet srdcí: 76x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Primárně klíčenka (nebo nově také poutko na mobil s použitím koncovky, viz. poslední foto. Dejte vědět, chcete-li koncovku na mobil místo karabinky na klíče), sekundárně poutko na cokoliv, fantazii se meze nekladou. Připněte si cokoliv kamkoliv. Klíčenka je lehká, nezabírá moc prostoru a klíče se díky ní dobře hledají v kabelce. U nás se klíčenky osvědčily jako dárek pro každého, vždy udělaly velkou radost.

Klíčenka z kvalitní bavlny podlepené dvěma vrstvami vlizelínu, na konci karabinka z tmavého niklu. Šířka klíčenek je cca 2- 2,5 cm, délka 15 - 18 cm bez karabinky, 19-21 cm vč. karabinky.

Postupně budu vkládám další barvy, spousta dalších je aktuálně v šicím procesu. Prosím, mějte na paměti, že u velkých či nepravidelných vzorů se může klíčenka lehce lišit od té, která je na fotografii, protože ač ze stejné látky, záleží na tom, z jaké části se zrovna střihne.

Máte-li zájem o jinou barvu a vyberete-li si nějakou látku, kterou používám např. na čelenkách či páscích, bez obav mě kontaktujte. Budu-li mít ještě materiál, není problém ji ušít.

Menu
--