Domů Zboží Od Léčivé šperky

KLID A BEZPEČÍ ruku v ruce

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 4396656
Zobrazení: 79x
Vloženo: 20.10.2013
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Tento šperk byl vytvořen, aby nám do každodenního uspěchaného života přinesl vnitřní klid a pocit bezpečí. Aby nám usnadnil cestu při překonávání různých blokád a usnadnil nám poznat své pravé vnitřní Já.

Dlouhý náhrdelník (korále) vytvořený z valounků minerálu prehnit a tromlovaných zlomků krásně zbarveného citrínu. Díky své délce se dá nosit na vícero způsobů - jednou nebo dvakrát kolem krku, případně na něm udělat uzel...

Rozměry: 106 cm obvod náhrdelníku

Prehnit působí následujícně:

  • Záporné vlastnosti, psychické a fyzické choroby, jež lze pomocí kamene zmírňovat - blokády a zastaralé vzory v podvědomí, deprese, neurózy, jedy, záněty močových cest, arterioskleróza.
  • Kladné psychické a fyzické vlastnosti a orgány, jež lze působením kamene posilovat - sebepoznání, intuice, rozvaha, relaxace, látková přeměna, ledviny, krevní oběh, dieta, potence, regenerace.

Citrín - jemná zlatistá zář citrínu vnáší do našeho uspěchaného, neuspořádaného každodenního života plného nečekaných zvratů a problémů vnitřní klid, pocit plného zdraví, svěžesti, bezpečí a hřejivého tepla. Překlenuje průrvu mezi nižším a vyšším vědomím, takže na jedné straně v nás podporuje smysl pro spoluúčast na veřejném dění, zatímco na straně druhé posiluje naši důslednost a touhu poznávat pravé vnitřní Já. Průzračné zlatisté tóny citrínu mají značnou schopnost oživovat v duši oheň kreativity a projasňovat mysl. Podporuje v nás odvahu pouštět se s vervou do nových věcí, při nichž je třeba pružného rozhodování a dynamického jednání. Pomáhá nám citově strávit nezdary a chápat je spíše jako chyby, které nás mohou poučit. Obdarovává nás klidem a vyrovnaností, přirozenou podmínkou vnitřní harmonie, která poztivně ovlivňuje imunitní systém, látkovou výměnu a funkci žláz. Dále pomáhá při léčení cukrovky, tedy slinivky břišní, při žalkudečních problémech a poruchách zažívacího ústrojí, často psychosomatického charakteru, zaviněných každodenním stresem. Čistí krev a střední trakt od balastu a jedovatých látek, které mají na svědomí i nečistotu pleti.

Čerpáno z Skrytá moc drahých kamenů, Josef Pavel Kreperát, Granit

Menu
--