Domů Zboží Od PARROT

Kolekce AMSTERDAM - NIGHT AMSTEL- PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1331469
Zobrazení: 20x
Vloženo: 28.12.2010
Počet srdcí: 164x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

K výrobě kožené kabelky z kolekce AMSTERDAM jsem se nechala inspirovat kde jinde, než v Holandsku. Zhruba 80 km jiho-západně od Amsterdamu se nachází rozsáhlý zahradní areál Keukenhoff, kde na jaře a počátkem léta vykvetou miliony tulipánů, jenž jsou vysázeny do rozmanitých botanických variací. V areálu o rozloze 18. tis km2 jsou nejen záhony se všemi cibulovými rostlinami, ale také celé lány tulipánů hrající všemi barvami. Pro milovníky květin je to nebe na zemi.

Kabelka NIGHT AMSTEL je pro milovnice kontrastu - černá x bílá, je vyrobena z pravé, kvalitní, pevné hovězí kůže.  Přestože je kůže pevná /čalounická/, kabelka je celoplošně podlepená, přední i zadní díl je tvarovaný ze tří pruhů, tím je vytvořen plastický tvar kabelky, vlastní střih PARROT - BASIC. Aplikace tulipánů jsou taktéž z pravé kůže, našité kontrastní černou čalounickou nití. Kabelka je vypodšívkovaná s vnitřní zipovou velkou kapsou na blbosti a nezbytnosti, zapínaná je na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Ušisko nastavitelné přes niklové průchodky.

Další kabelky ve stejném střihu PARROT BASIC naleznate zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=121713

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 na výšku. Výška 34 cm, spodní šíře 40 cm, horní šíře 30 cm, délka ucha 124 cm - nastavitelná délka. Možno nosit jak přes rameno tak křížem

Užití: dámská - dívčí praktická kabelka na běžné nošení do práce, nákupy ale i jako školní taška na učebnice pro mladé slečny - teenagerky.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlem, opláchnout vodou, nechat volně uschnout, nežehlit, nesušit v sušičce. 

Made by PARROT since 1989- respektujte prosím autorská práva, děkuji.

    Menu
    --