Domů Zboží Od PARROT

Kolekce COLOURS - SIMPLY BLACK II.- PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 2055623
Zobrazení: 91x
Vloženo: 7.10.2011
Počet srdcí: 130x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Koženková  kabelka SIMPLY BLACK /jednoduše černá/ je z nové kolekce PARROT COLOURS /barvy/.

Jelikož jste si milé dámy tuto kabelku tak oblíbily v kožené verzi, rozhdla jsem se Vám nachystat levnější kabelku v provedení z koženky. Koženka je velmi zdařilá imitace černé kůže dovoz ze zahraničí.

KOLEKCE COLOURS: Když jsem zakládala firmu PARROT v roce 1989, byl výběr názvu a loga těžkým oříškem. Doba po revoluci a zaměření firmy na dětskou konfekci, spolu vyžadovaly barevnost, motiv přitažlivý pro děti a anglický znělý název, kde nechybí "R". Název firmy PARROT vznikl tedy podle suchého anglického vtipu,.... Kdy Jack - námořník posílá své milé z každého portu /přístavu/ nějaký dárek. Z Austrálie jí tedy poslal papouška s dovětkem, že papoušek mluví pěti jazyky. Jeho milá mu odepsala, že velmi děkuje za tento dar, ......chutnal jako kuře. Název firmy PARROT měl tedy takový prozaický zrod.

*********velikost M**********

Praktická, koženková kabelka SIMPLY BLACK /jednoduše černá/ je kabelkou na kažodení nošení hodící se pro každou příležitost, ke každému oblečení. Kabelka je celoplošně 2x podlepená  na fixačním lisu, pro udržení tvaru. Přední i zadní díl je tvarovaný ze tří pruhů, tím je vytvořen plastický tvar kabelky, vlastní střih PARROT - BASIC. Střih je velikostně tak akorát, pojme i formát A4, a kabelka působí velmi žensky.

Kabelka je doplněná odnímatelnou broží kanzashi v karmínové barvě. Kabelka je vypodšívkovaná s vnitřní velkou zipovou kapsou + menší kapsička na mobil. Podšívka je na rozdíl od fotografie červená pAD. Zapínání je zapuštěné na kostěný zip s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Ušisko je našité přes niklové průchodky a regulátor délky. Délka až 125cm -ucho 5 cm šíře 100% POP.

Brožovou kytku na výměnu naleznete zde.

Další kabelky ve stejném střihu PARROT BASIC naleznate tady tu, střih je velikostně tak akorát a svým tvarem působí velmi žensky.

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 na výšku. Výška 34 cm, spodní šíře 40 cm, horní šíře 30 cm, délka ucha 124 cm - nastavitelná délka. Možno nosit jak přes rameno tak křížem

 

Užití: dámská - dívčí velmi praktická, prostorná kabelka na běžné nošení do práce i do společnosti, jednoduše černá.

Údržba: v případě potřeby otřít vlhkým hadříkem a jít.

Made by PARROT since 1989

Moje hodnocení naleznete zde: //www.fler.cz/hodnoceni?uid=89538

 

Kanzashi na výměnu naleznete zde

 

Menu
--