Domů Zboží Od Amulett

Korálkovník čarostromový

555 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Amulett

Katalogové č.: 9132445
Zobrazení: 125x
Vloženo: 13.12.2017
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný amulet ve tvaru stromu s Prasiolitem (průzračný do kouřově-zelena) a korálky Serpentinu. Použila jsem bezolovnatý cín, patinovala, leštila a samozřejmě ošetřila antioxidantem. Amulett je zavěšený na  černé šňůrce se zapínáním na karabinku.

  • Následující popis berte prosím s rezervou, nejsem léčitelka, psychotronička ani lékařka, tudíž Vám pouze pro zajímavost předkládám, co se o tomto kameni říká a píše:

Prasiolit se jako takový v přírodě až na výjimky nenachází, vzniká úpravou ametystových krystalů. Poprvé byl tento kámen uveden na trh v Americe kolem roku 1950, kdy dostal název prasiolit, jenž je spojením řeckých slov pro pažitkově zelenou a kámen. Prasiolit - zelený ametyst pochází většinou z Brazílie, ze známých ametystových lokalit jako Minas Gerais a Rio Grande do Sul.

Prasiolit má stejné účinky a vlastnosti jako ametyst: je to mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Léčebné využití: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů a metabolismus, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány. 

Země původu: Brazílie

Menu
--