Domů Zboží Od Léčivé šperky

Korálové jemnosti

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 5848414
Zobrazení: 29x
Vloženo: 16.12.2014
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Náhrdelník vytvořený z lanka, korálků z červeného korálu a korálků z hematitu. Spojením hematitu a korálu jsem vytvořila šperk působící na základní čakru. Měl by sklidňovat a uzemňovat, rozvíjet naše základní smysly a propojit nás s přírodou, pomoci nám zakořenit. Oba kameny spadají do základní  kořenové čakry.

Na přání mohu vyrobit i náušnice :-D

Rozměry: nejkratší obvod 43 cm

Očista: šperk čistěte po každém nošení pod proudem vlažné vody a nechte nabít na denním světle v polostínu.

Červený korál symbolizuje lásku, oddanost, pokoru a soucit s trpícími, sounáležitost s celkem. Učí nás, že každá drobnost má svůj smysl a účel v rovnovážném uspořádání světa, jehož prvotním zákonem je láska a harmonie.Červený korál je symbol mateřství.  Každá budoucí matka by měla nosit na krku korály. Fyzicky chrání zdravý růst plodu v matčině těle. Jejich rudá vibrace lásky bude dítěti vlastní i po narození a v celém jeho dalším životě. Čerený korál pomáhá při léčbě anémie, při poruchách krevního oběhu, neplodnosti, menstruační nepravidelnosti a při ohroženém těhotenstí.

Korál zcela spadá do základní - kořenové čakry, je barvou krve a srdce.

Hematit je základní kámen zemité energie. Jeho klidná, nicméně hutná a důrazná vibrace nám přináší sílu a vitalitu. Dokonce i v kritických okamžicích, v oslabení, ve vyčerpání či v nemoci nám pomáhá aktivovat skryté rezervy, nabrat novou životadárnou energii, posílit organismus a opět se tak vzchopit k životu. Rovněž v obdobích, kdy jsme dučevně přetíženi, najdeme v něm oporu při překonávání pocitu nejistoty a beznaděje. Hematit aktivuje naší vůli, odvahu a rozhodnost vůči činům. Odstraňuje psychické výkyvy a poruchy, které mají vliv na zdraví a stav celého organismu. Znali jej již Babyloňané a ctili ho talisman štěstí a úspěchu. Ve starém Egyptě vkládali zemřelých valounek hematitu pod hlavu, aby jim ulehčili vstup do záhrobí. V orientu varoval své majitele před nebezpečím a chránil panny před uřknutím a očarováním.

Přestože svou barvou neodpovídá zcela spadá do základní - kořenové čakry.

Menu
--