Domů Zboží Od STJ

KOSMETICKÁ TAŠTIČKA Naše lokomotivy modré

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené155 Kč
Zásilkovna155 Kč
Dobírka
Zásilkovna175 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od STJ

Katalogové č.: 14020158
Zobrazení: 14x
Vloženo: 2.5.2023
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tato kosmetická taštička s vlakovým motivem na přední straně a černou zadní  stranou je celá ušita z tzv. kočárkoviny - polyesterové tkaniny s hydrofóbní úpravou. Nečistoty je z ní možné kdykoli otřít vlhkým hadříkem, je ale možné také vyprat ji kompletně v pračce. 

Hodí se především k uložení kosmetiky při cestování, ale pro svou velikost a odolnost najde i mnohá další využití. Použít se dá třeba na mokré plavky po návštěvě bazénu či na špinavé prádlo. 

Osobně tento typ taštičky používám i zcela opačně - k uschování věcí, které mají zůstat v náročných podmínkách suché a čisté. 

Taštička není vyztužená, je tedy lehká a přizpůsobí se vloženému obsahu. Prázdnou je možné ji srolovat a nezabere tak v zavazadle téměř žádné místo.  

 

Taštička byla ušita bezemisně výhradně z evropských materiálů (elektřina potřebná k ušití kapsičky byla vytvořena naši vlastní solární elektrárnou, která je v provozu od roku 2012 a již vyrovnala svůj uhlíkový dluh).

 

Rozměry: cca 27x27cm, dno široké 7cm

Materiálové složení: vnější i vnitřní látka 100% polyester s hydrofóbním zátěrem - tzv. kočárkovina, zip plastový spirálový 7mm voděodolný s kovovým jezdcem, poutko 100% polyethylén 

Údržba: při znečištění možno otřít vlhkým hadříkem nebo vyprat v pračce s teplotou vody do 40°C, nechat volně uschnout, žehlení na nízké stupně - pouze vnější vrstva

prát i sušit je třeba taštičku s otevřeným zipem a vytaženou podšívkou, vzhledem k přítomnosti zátěru, který zabraňuje pronikání vody

Menu
--