Domů Zboží Od Josef Viktor

KOSMICKÉ RAŠENÍ dřevěný náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce65 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Josef Viktor

Katalogové č.: 3752281
Zobrazení: 119x
Vloženo: 7.4.2013
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Bohatý přívěsek z 21 originálních dílků, mimo osu soustružených na tři strany, jemně kolorovaných speciálními pastelkami z včelího vosku, zdravotně nezávadnými (jméno firmy dodávám při prodeji). Náhrdelník se zapíná na olivku a je nastavitelný.

Postup je volně inspirován francouzskou soustružnickou školou a v názvu náhrdelníku je nesmělá narážka na cyklus abstraktních obrazů Františka Kupky. V rámci soutěžního zadání jsem se pokusil o co nejproměnlivější kompozici různých křivek a nepravděpodobných průniků. Majitelka si je může volně nastavovat podle nálady nebo jejich pohyb ponechat náhodě...

Materiál:  lipové dřevo (z Jílkovy zahrady ve Sněžném na Moravě, vyzrálá fošna máslové barvy), bavlněná šňůrka.

Povrchová úprava: včelí vosk z pastelek.

Rozměry: velikost kompozice cca 15 x 15 cm, délka šňůrky v daném stavu cca 55 cm (určeno k nošení trochu níže pod krční jamkou), na straně olivky je však ještě rezerva 5 cm k prodloužení, zkracovat lze podle potřeby, celou sestavu lze dolaďovat posouváním uzlíků.

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Vesmírné a fantazijní světy aneb všechno je jinak" a reprezentuje klub MaŘeNa má ráda DŘEVO, PŘÍRODNINY a KŮŽI.

Menu
--