Domů Zboží Od almabe

Kouzlo krystalů (aragonit)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 11950984
Zobrazení: 49x
Vloženo: 14.11.2020
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný náhrdelník s  aragonitem se skelným leskem na plochách krystalů.  Aragonit je tvořen prizmatickými krystaly, aragonitovými sputniky.

Šperk dotvářejí drobné křišťály.

Celý šperk měří  5,5 cm na výšku a 3 cm na šířku.

Šperk je zavěšen na kvalitní kulaté černé kůži délky 43 cm + prodlužovací řetízek. Zapínání je na karabinku. 

Aragonit se řadí mezi krystaly s uklidňující silou, která navozuje pohodu a mír. Jeho působení dokáže přeměnit stres na pozitivní energii. Pokud je tento kámen ve Vaší blízkosti, má příznivý účinek na zmírnění strachu a paniky a blahodárně působí na nervovou soustavu. Aragonit stimuluje rovnováhu celého organismu i mysli a zvyšuje sebedůvěru.

Je to kámen pravdy a porozumění, který učí trpělivosti a vytrvalosti. Jeho skvělou vlastností je schopnost dodat elán, vitalitu a celkově zvýšit chuť do života. Přitom lidem pomáhá, aby stáli nohama pevně na zemi a nelétali příliš hlavou v oblacích.  Zároveň uklidňuje chaos v duši a v sobě samém a přináší pocit jistoty, vyrovnanosti a klidu. Jeho prakticky naladěná energie zvyšuje disciplinovanost a spolehlivost. Vede k pragmatickému přístupu k životu. Pomáhá soustředění a vnáší do mysli přizpůsobivost a toleranci. 

Menu
--