Domů Zboží Od hexe

Kožená - červené máky...II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hexe

Katalogové č.: 3416123
Zobrazení: 105x
Vloženo: 12.1.2013
Počet srdcí: 85x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů se v současnosti tvorbě kabelek věnuji pouze pro osobní potřebu. Děkuji za Vaši přízeň a pochopení. Přeji krásné slunečné dny. :-)

Barevná kombinace červené-bílé a zelené nás činí nebojácnými, posiluje náš imunitní systém a pomáhá nám vyrovnávat se s problémy a traumaty. Doplňkově stříbrná k této kombinaci zklidňuje naši agresivitu a vztek a díky tomu jsme lépe schopni rozvážit své jednání. Vliv této barevné kombinace můžeme posílit hematitem, rubínem nebo topazem s křemenem.

Kabelka je ušita z kvalitní měkké kůže jasně červené barvy v kombinaci s proslaveným designovým bavlněným plátnem od Karen Tusinski s motivem vlčích máků. Kabelka má z každé strany jiný motiv. Na zadní straně mezi okrasnými štítky pro uchycení uch kabelky je všita kapsa na zip. Praktické zdobení kůží spodního okraje předního a zadního dílu jsou řešeny asymetricky. Boky jsou z celé z kůže. Kabelka je vyztužena speciální brašnářskou výztuhou, na kterou je látka přilepena a zafixována tlakem a horkou párou, takže pevně drží tvar a přitom zůstává pružná. Dno je vyztuženo pevnou výztuhou a je opatřeno kovovými nožkami. Veškeré kovové doplňky jsou v provedení nikl.

Podšívka je barevně sladěna s vnější stranou kabelky, je ušita z crashovaného červeného bavlněného plátna. Kapsičky jsou barevně doladěny bílým zipem začištěným obdélníčky z venkovní designové látky a okrasným lemem rovněž z venkovní designové látky. Počet vnitřních kapsiček je jedna větší nakládaná se zipem a jedna 3D dvojkapsa.

Tvarově Vám představuji svůj nový kousek, do kterého jsem se přímo zamilovala. Kabelka je netradičního, avšak velmi elegantního a praktického tvaru komolého kužele s elipsovitou základnou. Bude vypadat elegantně k lodičkám a kostýmku, ale díky svému hladkému tvaru se hodí i ke sportovnějšímu stylu oblečení a džínám. Je to velmi nadčasový a povedený střih. Rozměry kabelky jsou již téměř tradiční, cca : šířka u dna 36cm, u zipu 32cm, výška cca 26cm, v nejširším místě ve dně má hloubku 12cm, v místě zipu 6cm. Kabelka je opravdu prostorná, pojme spoustu nezbytných věcí, bez problémů se vejde formát A4. Ucha jsou dlouhá cca 60cm a jsou pohodlná pro nošení v ruce, na předloktí i na rameni.

Informace pro všechny zákazníky : pokud ke kabelce potřebujete vhodný barevně sladěný šátek či šálek, můžete si jej objednat u uživatelky Tex, která jej pro Vás na míru zhotoví z fáčoviny, bavlněného organtýnu nebo hedvábí a to v rozměrech dle Vašeho přání.

Menu
--