Domů Zboží Od hexe

Kožená - Kočičí seznamka V.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hexe

Katalogové č.: 6818238
Zobrazení: 160x
Vloženo: 7.11.2015
Počet srdcí: 55x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů se v současnosti tvorbě kabelek věnuji pouze pro osobní potřebu. Děkuji za Vaši přízeň a pochopení. Přeji krásné slunečné dny. :-)

Barevná kombinace červená-bílá-černá a doplňkově stříbrná v nás probouzí energii a chuť do života, obrovskou fyzickou sílu a velkou sílu lásky. Zklidňuje agresivitu a vztek a směřuje tělesnou sílu k dosažení vznešenějších cílů. Tuto kombinaci posilujeme vlivem rubínu, křišťálu, diamantu a hematitu.

Materiál : kvalitní italská kůže jasně červené až rudé barvy v kombinaci s dovozovým designovým plátnem.

Kabelka je z obou stran stejná, liší se jen motivem látky a na zadní straně je všita kapsa na zip. Zip na kabelce je obousměrný, opatřený dvěma jezdci, aby bylo možno kabelku nosit pohodlně vpravo či vlevo.

Kabelka je vyztužena speciální brašnářskou výztuhou, na kterou je látka i kůže nalepena a zafixována horkou párou, takže pevně drží tvar a přitom zůstává pružná. Dno je vyztuženo pevnou výztuhou a je opatřeno kovovými nožkami.

Veškeré kovové doplňky jsou v provedení nikl.

Podšívka je barevně sladěna s vnější stranou kabelky, je z bavlněného plátna černé barvy s bílými hvězdičkami. Vnitřní nakládaná větší kapsa je doplněna červeným zipem a druhá 3D dvojkapsa na protější straně je lemována červeným saténovým lemem. 

Kabelka je klasického typu, jednoduchého obdélníkového tvaru. Rozměry jsou cca : šířka 32cm, výška 34cm, tloušťka dna je 8cm, nahoře v místě zipu 4cm. Kabelka je opravdu prostorná, pojme spoustu nezbytných věcí, bez problémů se vejde formát A4 - a to jak na výšku, tak na šířku. Kabelka je opatřena jedním stavitelným uchem širokým 3cm, které je pohodlné především pro nošení křížem přes tělo, ale i kolem pasu, na rameni, v ruce nebo na předloktí.

Menu
--