Domů Zboží Od hexe

Kožená - Limeta, soda a led...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hexe

Katalogové č.: 4135479
Zobrazení: 155x
Vloženo: 4.8.2013
Počet srdcí: 56x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů se v současnosti tvorbě kabelek věnuji pouze pro osobní potřebu. Děkuji za Vaši přízeň a pochopení. Přeji krásné slunečné dny. :-)

Barevná kombinace tmavomodrá-zelenožlutá má vliv na probuzení magických schopností - zejména léčitelských. Pomáhá odpoutat se od lidí, oddat se samotě a naučit se být sám se sebou. Vliv posiluje hematit, zelený jaspis a malachit.

Kabelka je ušita z kvalitní měkké kůže krásné tmavomodré barvy v kombinaci s dovozovým designovým bavlněným plátnem. Kabelka je z obou stran téměř stejná, liší se jen motivem vzoru látky a na zadní straně kabelky je všitá kapsa se zipem. Zip na kabelkce je obousměrný, opatřený dvěma jezdci, aby bylo možno kabelku nosit pohodlně vpravo či vlevo. Štítky pro přichycení uch kabelky jsou stylizovány do tvaru kabelky. Kabelka je vyztužena speciální brašnářskou výztuhou, na kterou je látka i kůže nalepena a zafixována horkou párou, takže pevně drží tvar a přitom zůstává pružná. Dno je vyztuženo pevnou výztuhou a je opatřeno kovovými nožkami. Veškeré kovové doplňky jsou v provedení nikl.

Podšívka je barevně sladěna s vnější stranou kabelky, je z bavlněného ledově modrého plátna s bílými puntíčky. Vnitřní nakládaná větší kapsa je doplněna tmavomodrým zipem, druhá 3D dvojkapsa na protější straně kabelky je lemována žlutozeleným saténovým šikmým proužkem. Vnitřní švy kabelky jsou lemovány modrým bavlněným šikmým proužkem.

Kabelka je kufříkového typu ve tvaru nepravidelného šestiúhelníku. Rozměry kabelky jsou cca : šířka u dna 32cm, v nejširší části 38cm, výška cca 28cm, tloušťka kabelky u dna je 10cm, nahoře v místě zipu 5cm. Kabelka je opravdu prostorná, pojme spoustu nezbytných věcí, bez problémů se vejde formát A4. Ucha jsou dlouhá cca 60cm, jsou pohodlná pro nošení v ruce, na předloktí i na rameni.

Informace pro všechny zákazníky : pokud ke kabelce potřebujete vhodný barevně sladěný šátek či šálek, můžete si jej objednat u uživatelky Tex, která jej pro Vás na míru zhotoví z fáčoviny, bavlněného organtýnu nebo hedvábí a to v rozměrech dle Vašeho přání.

Menu
--