Domů Zboží Od hexe

Kožená - Morticia

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hexe

Katalogové č.: 5918507
Zobrazení: 169x
Vloženo: 15.1.2015
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů se v současnosti tvorbě kabelek věnuji pouze pro osobní potřebu. Děkuji za Vaši přízeň a pochopení. Přeji krásné slunečné dny. :-)

Barevná kombinace černá-hnědá-šedá výrazně ovlivňují naše myšlení, napomáhají koncentraci, učení, zlepšují paměť a přinášejí také větší oduševnělost. Činí nás také poněkud nedostupnými, takže nás naše kolí bude méně vyrušovat z naší samoty, meditace nebo nějakého psychického rozpoložení. Kombinaci je vhodné doplnit působením achátu, hematitu nebo křišťálu. 

Kabelka je ušita z kvalitní italské kůže černé barvy s hladkým lesklým povrchem v kombinaci s dovozovým designovým plátnem s motivem ornamentálních křížů nugátové a šedé barvy. Látka je dozdobena zlatými konturami.

Kabelka je z obou stran stejná, liší se jen motivem látky a ze zadní strany má všitou kapsu na zip. Zip kabelky je obousměrný, opatřený dvěma jezdci pro pohodlné nošení vpravo či vlevo. Kabelka je vyztužena speciální brašnářskou výztuhou, na kterou je látka i kůže nalepena a zafixována horkou párou, takže pevně drží tvar a přitom zůstává pružná. Dno je vyztuženo pevnou výztuhou a je opatřeno kovovými nožkami. Veškeré kovové doplňky jsou v provedení staromosaz.

Podšívka je barevně sladěna s vnější stranou kabelky, je ušita z bavlněného plátna s potiskem režné struktury v šedo-béžové barvě s tmavšími puntíčky stejné barvy. Kapsičky jsou dozdobeny černým zipem a černým saténovým lemem. Počet kapsiček je jedna větší nakládaná se zipem a jedna 3D dvojkapsa.

Kabelka je téměř čtvercového tvaru se zakulacenými horními rohy. Rozměry kabelky jsou cca : šířka v nejširší části 37cm, u dna 30cm, výška 30cm, tloušťka 7-10cm. Kabelka je velmi prostorná, pojme spoustu nezbytných věcí, bez problémů se vejde formát A4. Ucha jsou dlouhá cca 60cm, jsou pohodlná pro nošení v ruce, na předloktí i na rameni.

 

Menu
--