Domů Zboží Od hexe

Kožená - Neonová - vel.S

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hexe

Katalogové č.: 5694039
Zobrazení: 267x
Vloženo: 6.11.2014
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů se v současnosti tvorbě kabelek věnuji pouze pro osobní potřebu. Děkuji za Vaši přízeň a pochopení. Přeji krásné slunečné dny. :-)

Přes svou zdánlivou divokost tato barevná kombinace černá-ostře růžovofialová až lososová-zářivě zelenožlutá slouží k odpočinku od shonu a vlivu ostatních lidí okolo nás, podpoří v nás touhu být sami a utřídit si myšlenky. Současně však nedovolí, abychom se zcela a dlouhodobě odtrhli od života a společnosti. Vhodné jsou doplňky z hematitu a diamantu.

Kabelka je ušita z kvalitní italské kůže černé barvy v kombinaci s dovozovým designovým bavlněným plátnem. Kabelka je z obou stran téměř stejná, liší se jen motivem vzoru na látce a ze zadní strany je všitá kapsa se zipem. Zip na kabelkce je obousměrný, opatřený dvěma jezdci, aby bylo možno kabelku nosit pohodlně vpravo či vlevo. Kabelka je vyztužena speciální brašnářskou výztuhou, na kterou je látka i kůže nalepena a zafixována horkou párou, takže pevně drží tvar a přitom zůstává pružná. Dno je vyztuženo pevnou výztuhou a je opatřeno kovovými nožkami. Veškeré kovové doplňky jsou v provedení nikl.

Podšívka je barevně sladěna s vnější stranou kabelky, je z bavlněného plátna sytě žluté barvy s černými puntíky. Vnitřní nakládaná větší kapsa je doplněna růžovým zipem, druhá 3D dvojkapsa na protější straně kabelky je lemována duhovým saténovým šikmým proužkem. Vnitřní švy kabelky jsou lemovány růžovým bavlněným šikmým proužkem.

Kabelka je kufříkového typu ve tvaru nepravidelného šestiúhelníku. Její velikost je oproti standardu (vel.L) zmenšená tak, aby rozměr v nejširší části byl 28cm. Šířka u dna je 24cm, výška 21cm, tloušťka u dna 8cm a nahoře v místě zipu 5cm. Kabelka je i přes menší rozměry prostorná, pojme spoustu nezbytných věcí, bez problémů se vejde formát A5. Ucha jsou dlouhá cca 60cm, jsou pohodlná pro nošení v ruce, na předloktí i na rameni.

Menu
--