Domů Zboží Od Helísek

... krajkové, granátkové...z babiččiny krabičky...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Helísek

Katalogové č.: 2602722
Zobrazení: 31x
Vloženo: 5.4.2012
Počet srdcí: 158x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Od 20.12. 2019 do února 2020 včetně bude provoz obchůdku omezený výrazně, případné objednávky budu schopna vyřizovat pouze nárazově, děkuji za pochopení ♥

...taky jste se jako malé přehrabovaly šperky vašich babiček... vzpomínám si jak jsem si hrála na princeznu...nebo vílu, přehrabovala se těmi krásnými šperky...vlastně to byla asi spíš hlavně bižuterie, korálky, skleněné perličky, broušené, třpytivé... ale tehdy mi připadaly, jako ty nejkrásnější šperky...nedávno se mi dostaly do rukou šperky možná s granátky, ale spíš s jejich skleněnou imitací po mojí prababičce, že prý je mám znovu použít, udělat z nich třeba šperky nové...nikdy to neudělám, zůstanou v mojí krabičce se šperky na čestném místě jako vzpomínka...ale jako vzpomínku jsem se také rozhodla vytvořit kolekci šperků inspirovaných právě těmi starými šperky po našich maminkách, babičkách nebo prababičkách :).

Broušené kabošonky (4mm) červeného granátu almandinu jsou zasazeny ve stříbrné obrubě. Náušnice jsou vyřezávané do tvaru kytiček, zdobených vrtáním, takže připomínají krajku. 

Náušničky jsou na puzetu, mají průměr 10mm. Váha 2x0,7g, váha stříbra 2x0,5g.

Menu
--