Domů Zboží Od almabe

Královský kámen (smaragd)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10924388
Zobrazení: 85x
Vloženo: 5.10.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk vytvořený měkkým pájením s velkým přírodním valounem smaragdu. Kámen je skutečně velký, měří  4*2*1 cm !!! Má typickou královsky  zelenou barvu. Zvláštní barvu tohoto kamene způsobují příměsi chromu a vanadu v krystalické struktuře, které zaručují, že smaragd nikdy nebledne ani neztrácí svoji barvu.   Kámen je sametově matný. 

Drobné korálky (zelené i bílé) jsou perleť.

Celkově  šperk měří 6,5 cm na výšku a  5 cm na šířku.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. 

Zavěšen je na kulaté černé kůži  délky 43 cm, se zapínáním  na karabinku. Lze vyměnit za  lankovou ocelovou obruč barvy platina 14,5 cm v průměru, která dobře přiléhá ke krku, t.j. neodstává. Stačí připsat do objednávky.

Smaragd: byl od nepaměti ctěn jako nejcennější drahokam. "Patří k apoštolským kamenům", cituje se v bibli. Byl součástí kultovních předmětů a nemohl ani chybět v korunovačních a církevních klenotech. Ve středověku se doporučovalo na valounek smaragdu krátce dýchat a poté jím potírat při bolestech hlavy spánky a čelo. Věřilo se i v jeho pomoc proti uřknutí a měl pomáhat v jasnovidectví. Jeho hluboká zeleň promlouvá přímo k našemu srdci. Symbolizuje očistu, regeneraci, propojení matérie s duchovnem, pozemské s absolutním, Božím. Probouzí v našem srdci nadsmyslovou lásku. Pročišťuje naše pocity ke všemu živému, prohlubuje náš soucit se vším utrpením kolem, nechá nás vnitřně rozkvétat. Učí nás naslouchat, porozumět, soucítit, vázat křehká pouta lásky se vším, co potřebuje naši pomoc a pochopení. Svým vyrovnaným vlněním v nás probouzí vnitřní jas, duchovní víru, která nepotřebuje vnější důkazy ani ceremonie. Vede nás cestou pokory k pravdě. Zvyšuje sílu vůle, umožňuje člověku žít intenzivně a angažovaně. Podporuje smysl pro estetiku, harmonii a krásu, omlazuje, podporuje duševní a umělecký růst, posiluje přátelství, lásku a spolupráci, pomáhá transformovat sexuální sílu a touhy na vyšší úroveň.

Menu
--