Domů Zboží Od almabe

Krása v surovosti (rubelit)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 14237885
Zobrazení: 33x
Vloženo: 25.9.2023
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný náhrdelník se surovým (přírodním) rubelitem, prorůstajícím  křemennou hmotou.  Rubelitové krystaly pocházejí z brazilského státu Minas Geraís a  mají nádhernou, sytou starorůžovou barvu se stříbřitým leskem.

Jako  kapky vody dopadají na kámen hlazené zlomky křišťálu.

Šperk celkově měří 6,5 cm na výšku  a 3 cm na šířku.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.  

Zavěšen je na kvalitní černé kulaté kůži o průměru 3 mm, délky 45 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

V dárkové krabičce.

Rubelit je název pro červený turmalín. Rubellus znamená v latině narůžovělý nebo podobný rubínu. Odtud pramení název této růžové až červené odrůdy turmalínu. Rubelit se nachází i ve spojení s křišťálem, a to jako křišťál s vrostlicemi rubelitu.

Kámen turmalín se rozděluje podle jeho barvy na několik druhů, protože každá jeho barevná varianta má jiné energetické účinky a vlastnosti. Nejvzácnější z turmalínů je červený, nebo-li růžový turmalín, který se jmenuje rubelit.

Rubelit nebo-li červený turmalín – Je v mnoha ohledech jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach. Podporuje chuť do života, dodává tělesnou energii, odvahu, přináší lásku. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Menu
--