Domů Zboží Od KdoToKdySlyšel

Kresleno něžným kovem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od KdoToKdySlyšel

Katalogové č.: 4131053
Zobrazení: 278x
Vloženo: 3.8.2013
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Není v našich silách zde na Fleru držet skladové zásoby aktuální a doplňovat novinky. Máme vlastní kamenný i online provoz. Líbí-li se Vám některá z látek, napište, třeba ji ještě mít budeme... S láskou a radostí Jana

Cena za 10 centimetrů látky v šířce 110 cm. Množství látky v metráži zadávejte jako násobky deseti (2 = 20cm látky v šířce 110 cm atd.).

Patricie Bravo si před necelými deseti lety splnila sen a spolu se svým manželem Waltrem založila Art Gallery Fabrics. Zatímco Walter se stará hlavně o provozní věci, Patricie vytváří nadčasovou klasiku - jemné motivy inspirované přírodou. Bez zbytečného kýče, a přeci s jasnou romantikou v srdci. A protože se jedná o vzory ze starších kolekcí, je i cena o fous příjemnější.

Šířka: 114 cm

Materiál: 100% Pima bavlna neorganického původu. Pima bavlna je odrůda bavlny, která roste převážně v Peru, na jihozápadě Spojených států a Austrálie a je považována za jednu z nejvíce jakostních odrůd na světě. Je ceněna především pro svoji odolnost a vysoké absorpční schopnosti. Uvádí se, že Pima bavlna vydrží až o polovinu déle než tkaniny z jiných druhů bavlny. Na absorbci ale pozor. Prý při vysoké absorpční schopnosti se snadněji tvoří fleky, když se něčím tekutým pokecáme. Takže dámy, v Pima bavlně se chovejme kultivovaně ;) Mimochodem jméno Pima tato bavlna získala po jednom z indiánských kmenů Severní Ameriky, který zde jako první tuto odrůdu začal pěstovat.

Menu
--