Domů Zboží Od magaela

Květinová brož "v spadaném listí"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od magaela

Katalogové č.: 7785865
Zobrazení: 191x
Vloženo: 22.9.2016
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíčky posielame do 14-21 pracovných dní od prijatia platby, ak vám doručenie ponáhľa, prosím, informujte nás o požadovanom termíne doručenia.

Léto se jaksi nechce rozloučit, slunce ne a ne vychladnout. No školní tašky a vřava před školou jasně říkají, že podzim je tu opět. Někde prý opět rozkvetl šeřík, ale já vím, že co chvíli ho zasype listí, co děti vybarvily temperami. Ve vinicích se třásně mění na víno, z klásků na poli už voní chleba, ovoce ze země posbírali babičce vnoučata a těší na džemík. A vy? Těšíte se na podzimní nadílku od Magaely? :)

Chladný vítr štípe mi tvář a drze se cpe pod kabát. Vrzání houpačky na dětském hřišti je k nevydržení clivý. Ulice jsou jakési smutnější, vřava se poděla bůhví kam ... dívám do nebe a prosím slunce o smilování. V spadaným podzimním listí hledám zbytky léta, hledám poslední úsměvy letních lásek ... snad nezmizely nadobro, jen se skryli do teplých postelí.
Brož je vyrobena z textilních kytiček, lístků, trávy, aranžérských plodů, ozdobných bahniatok, štrasu a jiných drobností určených k aranžování. Zapínaní na zatvárací špendlík. 

Menu
--